valla kızlar ben dr.halit beye ameliyat oldum diye onu övüyorum sanmayın ama kendisi o kadar güleryüzlü ve ilgili ki kendisine ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm. estetik operasyonlar için görüşme ücreti almıyor. dr.halit urgan şuanda medicana samsun hastanesinde çalışıyor.
Ben halit urgan beye meme buyutme ameliyati oldum gayet ilgili ve beceriklibende dr.halit urgan a ameliyat olmuş birisi olarak kesinlikle tavsiye ederim,gerek güler yüzüyle gereksi ilgisiyle..
Dr.Halit Urgan' a ameliyat oldum, çok memnun kaldım. iyiki kendisini seçmişim. şöyle söyleyeyim; içtenliği ve samimiyeti inanılmaz çekiyor insanı. ameliyat olmasanız da kendisini tanıyın derim.. umarım herkes güvenebileceği bir doktor bulur.
devlet oldugu için para ödeniyomuki? burun zaten sorunlu ya hani devlet karşılamıyomu oldunmu peki cnm?? cvp bekliyrm kesnMerhaba arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Samsun araştırma hastanesinde Murat Acar var.Kendisini önerdiler yaptığı burunlarada baktım gerçekten kusursuz duruyolar üstelik ameliyat ücretide fazla yüksek değil hatta diğer doktorlara nazaran çok uygun 1000-2000 arasında bi fiyat veriyor.aynı zamanda nba estetiktede çalışıyo. görünmenizi tavsiye ederim. bende 1 ay içinde olmayı düşünüyorum ayrıca çok ilgili bi doktor
Estetik konusunda samsun egitim arastirmada hastanesinde dr.caglayan yagmuru tek gecerim
Estetik konusunda samsun egitim arastirmada hastanesinde dr.caglayan yagmuru tek gecerim
Lütfen cevapp canımmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum fakat endişelerim var çünkü bu ikinci ameliyatım olucak Halit urgan i cok önerdiler Çağlayan yağmur kac liraya yapıyor ameliyatı bilgilendirin lütfen
merhabalar ben burun amelıyatı olmak ıstyrm samsunda en ıyı ve en uygun fıyata kım yapıyor bılgısı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?