MERHABA ARKADAŞLAR,
Öncelikle yaklaşık bir ay önce hem deviasyon hem burun estetiği geçirmiş biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak
istiyorum.Nitekim daha yeni doktor araştırması yapmaya başlayan arkadaşlar var.Deneyimlerimi ne kadar arkadaşla
paylaşırsam kardır diye düşünüyorum.
Ailesinde çok sayıda doktor yetişmiş biri olarak,mesleğin iç dünyasından haberdar biri olarak yıllarca yanlız doktorların eline düşmekten kurtulamamış bir aile olarak bu yazıyı yazmayı çok istediğimi belirtirim...
burun ameliyatı sadece bir kbb uzmanının eline bırakılacak kadar basit bir konu değil.Ailem genetik burun problemlerinden dolayı yıllarca burun ameliyatları geçirdi(babam kardeşlerim..)her defasında büyük hayal kırıklıkları yaşadık(nefesin açılmaması,tekrarlayan operasyonlar psıkolojik ve fizyolojık hayal kırıklıkları..)
Ancak yılarca kaçmama rağmen benimde ameliyat olmam kesinleşince yaşadığım korkuyu düşünün..
Ardından uzun zaman süren araştırmalarım başladı..Dediğim gibi burun ameliyatı sadece bir cerrahın eline bırakılacak kadar basit bir iş değil.biz kadınların çoğu bunun yanında burun estetiği de istiyoruz gereksın ya da gerekmesın,iyi görünsün ya da görünmesin..bu yüzden seçeceğiniz doktor hem kbb uzmanı hem estetikçi olsun,hem ahlaklı hemgerçekçi olsun..Topraktan yetişmiş olsun.
burun estetiğinin en yanıltıcı tarafıda güzelliğin konuşulamaması bu yüzden doktorunuza ne kadar kendinizi anlattığınızı düşünürseniz düşünün ne anladığını nasıl bileceksiniz.sargılarınız açıldığında felaketiniz olmayacağını garanti edebilir misiniz?
Ben bu sefer yanılmadım çünkü çok araştırdım,internet yazılı basın hastaneler hemen konu ile ilgili her yer...Sonunda ABDULKADİR GÖKSEL'LE tanıştım.İnanın az önce anlattığım tüm kriterleri taşıyor onda en ufak bir şüphe görseydim vazgeçerdim...
Göksel bey doktor bir aileden geliyor,hem kbb hem estetik uzmanı tüm medya onu tanıyor,ama ben bizzat ameliyatına giren asistanları ve ameliyat olan bir çok hastasıyla konuştum bu doktor gerçekten yüzlerce yüz güldürmüş,bunu unutan kadınların bile...
AHLAKLI BİR DOKTOR ve kesinlikle gerçekçi... olmayacak vaatler vermiyor sizin yüzünüzü sizden iyi görüyor ve göremediklerinizi.Hiçbir hastasının doğasını bozmuyor yaptığı ameliyatlar anlaşılmıyor bile....
İnanın yakınlarım yüzüme baktıkça iltifat ediyorlar ve doktorun bunu nasıl yaptını anlayamıyorlar....
En önemlisi artık mutluyum karasızlık dönemlerim geride kaldı...ŞİMDİ SİZE TAVSİYEM EĞER DÜZLTİLMESİ GEREKEN RUHUNUZDAKİ KIRIKLIK DEĞİL GERÇEKTEN BURNUNUZ İSE,BUNUN AYRIMINI YAPABİLDİYSENIZ BU DOKTORLA MUTLAKA BİR GÖRÜŞÜN....
Binlerce insanı insan içine çıkabilecek hale getirmiş bu doktorun sizin içinde söyleyecek bişeyleri vardır.Tek yapacağınız sizi sizden bile iyi tanıyacağınıza inanmanız ve ona kendizi teslim etmeniz..
bu konu ile ilgili tüm sorularınızı yanıtlayabilirim,çünkü bu ülkede o kadar kasap var ki.....