• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da estetik cerrah tavsiyeleri

Merhaba Aydanehir ben de tavsiyelerin üzerine sömestr tatilinde nebil beye görünecem ama hala kararsızım ferruh bingöle de gitsem mi diye? Bu arada sen ameliyatın için ne kadar ücret ödedin?özel yer olduğu için emekli sandığı karşılamıyor değil mi? Hoş iyi olsunda parası da çok mühim değil.ben özel mesaj göndermeye çalıştım sana ama kontol panelinden açmam gerekiyormuş bi türlü bulamadım tarif edersen sevinirima.s.

Arkadaşlar estetik burun ameliyatı olmak istiyorum bana samsunda önerebileceğiniz bir estetik cerrah var mı acaba ?:uhm:

mrb arkadaşım ben de önümüzdeki aylarda burun estetiiği yaptırcam. Ben OMÜ Tıp fakültesinde Lütfü EROĞLUna yaptırcam. O doktorun daha önceden yaptığı operasyonlara baktım ve sonuç oldukça mükemmel. Ben de ondan sonra karar verdim o doktora. Bence bi o doktorla görüş a.s

arkadaslar naptınız kıme yaptırdınız samsunda nasıl sonuclar aldınız cok merak edıyorum.bende bu sömestrda burnumu yaptırmayı dusunuyorumda
bılgılerınızı beklıyorum.a.s.

Arkadaslar ben Samsunluyum.Hayati AKBAŞ a ameliyat olmus çok kişi gördüm.Yakın arkadasım da ameliyat oldu.Kesinlikle tavsiye ederim.Her konuda ayrıntısına kadar cevap veriyor.Akılda kalan sorulara karsı rahatlatıyor.Görüsmenizi öneririm.

canım benim de bir arkadaşım Hayati Akbaş a kulak ameliyatı oldu geçen yıl. sonuç istenilen gibi oldu (dikişlerin erimemesi dışında) ama çok ilgili bir doktor olduğunu söyleyemem yani arkadaşımın aklında çok soru işareti kalmıştı.her şeye tamam tamam senin istediğin gibi olacak diyordu konuşurken biraz kestirip atıyor gibi geldi bana.ama beklenmedik bir sonuç olmadı çok şükür.fiyatı da az değildi..

hayati akbaşa burun estetiği olan varmı arkadslr ben yeni katldım bu siteye..bu sömestrı tatılnde olmayı düşünüyorum hayatı beyle birebir görüştüm ama ama kısa bı görsmeydı ucret vs..bılgısı olan varsa lutfen cvp versn çok önmli az bı zamanm kaldı karar veremıyorum :44:

burun estetiği konusunda bende araştırma yapıyorum,,bilgisi olan varsa bana da msj göndersin olurmu

arkadaşlar bende bi kaç gün içinde lütfi eroğluna burun ameliyatı olcam.lütfi hocaya ameliyat olanınız var mı? ya ameliyatı asistanlarına yaptırrsa diye korkutuolar beni.ne yapacağmı şaşırdım:((

arkadaşlar bende bi kaç gün içinde lütfi eroğluna burun ameliyatı olcam.lütfi hocaya ameliyat olanınız var mı? ya ameliyatı asistanlarına yaptırrsa diye korkutuolar beni.ne yapacağmı şaşırdım:((

benim çok yakın bir arkadaşım lütfi hocaya ameliyat oldu. burnundan dışardan belli olan kırık vardı ve nefes alma problemi de vardı. ben ameliyattan 1 hafta sonra gördüm sanki hep öyle gibiydi burnu. çok doğal olmuştu. nefes alması da rahatlamış. hatta asistanlar bile bu kadar doğal burun görmedik falan demişler :66: bu arada ameliyatı ben yapacağım dediyse kendisi yapar kuşkun olmasın.

istanbulda yaşıyorum ve bi türlü burun estetiği için kafama yatan bi doktor bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz .ücret önemli değil yeterki memnun kalayım

MERHABA ARKADAŞLAR,

Öncelikle yaklaşık bir ay önce hem deviasyon hem burun estetiği geçirmiş biri olarak sizlerle deneyimlerimi paylaşmak

istiyorum.Nitekim daha yeni doktor araştırması yapmaya başlayan arkadaşlar var.Deneyimlerimi ne kadar arkadaşla

paylaşırsam kardır diye düşünüyorum.

Ailesinde çok sayıda doktor yetişmiş biri olarak,mesleğin iç dünyasından haberdar biri olarak yıllarca yanlız doktorların eline düşmekten kurtulamamış bir aile olarak bu yazıyı yazmayı çok istediğimi belirtirim...

burun ameliyatı sadece bir kbb uzmanının eline bırakılacak kadar basit bir konu değil.Ailem genetik burun problemlerinden dolayı yıllarca burun ameliyatları geçirdi(babam kardeşlerim..)her defasında büyük hayal kırıklıkları yaşadık(nefesin açılmaması,tekrarlayan operasyonlar psıkolojik ve fizyolojık hayal kırıklıkları..)

Ancak yılarca kaçmama rağmen benimde ameliyat olmam kesinleşince yaşadığım korkuyu düşünün..

Ardından uzun zaman süren araştırmalarım başladı..Dediğim gibi burun ameliyatı sadece bir cerrahın eline bırakılacak kadar basit bir iş değil.biz kadınların çoğu bunun yanında burun estetiği de istiyoruz gereksın ya da gerekmesın,iyi görünsün ya da görünmesin..bu yüzden seçeceğiniz doktor hem kbb uzmanı hem estetikçi olsun,hem ahlaklı hemgerçekçi olsun..Topraktan yetişmiş olsun.
burun estetiğinin en yanıltıcı tarafıda güzelliğin konuşulamaması bu yüzden doktorunuza ne kadar kendinizi anlattığınızı düşünürseniz düşünün ne anladığını nasıl bileceksiniz.sargılarınız açıldığında felaketiniz olmayacağını garanti edebilir misiniz?

Ben bu sefer yanılmadım çünkü çok araştırdım,internet yazılı basın hastaneler hemen konu ile ilgili her yer...Sonunda ABDULKADİR GÖKSEL'LE tanıştım.İnanın az önce anlattığım tüm kriterleri taşıyor onda en ufak bir şüphe görseydim vazgeçerdim...

Göksel bey doktor bir aileden geliyor,hem kbb hem estetik uzmanı tüm medya onu tanıyor,ama ben bizzat ameliyatına giren asistanları ve ameliyat olan bir çok hastasıyla konuştum bu doktor gerçekten yüzlerce yüz güldürmüş,bunu unutan kadınların bile...

AHLAKLI BİR DOKTOR ve kesinlikle gerçekçi... olmayacak vaatler vermiyor sizin yüzünüzü sizden iyi görüyor ve göremediklerinizi.Hiçbir hastasının doğasını bozmuyor yaptığı ameliyatlar anlaşılmıyor bile....
İnanın yakınlarım yüzüme baktıkça iltifat ediyorlar ve doktorun bunu nasıl yaptını anlayamıyorlar....
En önemlisi artık mutluyum karasızlık dönemlerim geride kaldı...ŞİMDİ SİZE TAVSİYEM EĞER DÜZLTİLMESİ GEREKEN RUHUNUZDAKİ KIRIKLIK DEĞİL GERÇEKTEN BURNUNUZ İSE,BUNUN AYRIMINI YAPABİLDİYSENIZ BU DOKTORLA MUTLAKA BİR GÖRÜŞÜN....
Binlerce insanı insan içine çıkabilecek hale getirmiş bu doktorun sizin içinde söyleyecek bişeyleri vardır.Tek yapacağınız sizi sizden bile iyi tanıyacağınıza inanmanız ve ona kendizi teslim etmeniz..

bu konu ile ilgili tüm sorularınızı yanıtlayabilirim,çünkü bu ülkede o kadar kasap var ki.....

Son düzenleme:
arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım ben 3 ay önce cem beye ameliyat oldum ekol hastanesinde burnum hala şiş burun kanatlarım cok acık sabahları kocaman şiş bır burun zenci burnu gıbı oldu psıkolojım cok bozuldu en az 6 ay dıyolar fakat 3ay sonra gecıcekmı bu problemler bılmıyorum deneyımlerı olan arkadasler lutfen yardım etsın psıkolım gıttı resmen

istanbulda yaşıyorum ve bi türlü burun estetiği için kafama yatan bi doktor bulamıyorum bana yardımcı olurmusunuz .ücret önemli değil yeterki memnun kalayım

ücret önemli değilse emre ilhan derim başka da bişeydemem yaptığı burunlat hatasız gibi.....benim param olsa bende revizyon yaptıracam ama maalesef nerde.....

Merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Samsun araştırma hastanesinde Murat Acar var.Kendisini önerdiler yaptığı burunlarada baktım gerçekten kusursuz duruyolar üstelik ameliyat ücretide fazla yüksek değil hatta diğer doktorlara nazaran çok uygun 1000-2000 arasında bi fiyat veriyor.aynı zamanda nba estetiktede çalışıyo. görünmenizi tavsiye ederim. bende 1 ay içinde olmayı düşünüyorum ayrıca çok ilgili bi doktor

merhaba, bende burnumu yaptırdım tavsiye üzerine medicana op.dr.halit urgan a oldum gayette memnunum,hem burnum doğal duruyor şekil bozluğğı duzelttirdim 1 gece hastanede kaldım toplam ödediğim rakam 2.500 tl herşey dahil. tavsiyem oki samsun da estetik olacak arkadaşlar halit urgan la görüşsün

Back