Samsun'da Diode Lazer yaptırılabilen yerler? Acil!

cikciksoprano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
17
1
38
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Az çok araştırdığım kadarıyla ipl adı verilen lazer cinsi pek bir işe yaramıyor.

Alexandrite ve Diode lazer arasında muallaktayım. Aralarındaki farkı da çözemedim ama Alexandrite ya da Diode lazer yaptırılabilen bir yer var mı Samsun'da bildiğiniz? Özelden yazabilirsiniz.

Kimse yazmamis topigi canlandirayim. Cevabi ben de merak ediyorum. Var mi samsun'da? Trabzon'da da olabilir? Dogumdan sonra gitmeyi dusunuyorum.

Kimse yazmamis topigi canlandirayim. Cevabi ben de merak ediyorum. Var mi samsun'da? Trabzon'da da olabilir? Dogumdan sonra gitmeyi dusunuyorum.

Samsun'da bilmiyorum ama Trabson'da Dr.Umut Topal'ın kliniğinde kapılıyor soprano ice diode lazer cihazı var bu son tekneloji olan buz lazer kullanıyor.

:) açıkcası cihaz ismini sormadım ama buz lazer demişti bayan Samsunda var ve dün ilk seansa gittim kol altımda hiç bişey hissetmedim ama genital bölgede bazı yerlerde acıdı ama ısıdan oda benim canım çok azdır ona rağmen dayanılmayacak gibi değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…