elbette bır şehri güzel yapan ondan beklentilerinizdir. esasında küçük denizde büyük balık olmak isterim ama küçük şehirde yaşamamam gerek sanırım. nişanlım engelli sağlık bakımından iyi olmalı. kiralar bir nebze uygun olsa harıka olur. ılıman iklim , yaşam şartları vs. önemli tabı sizce hangısı ??
evet tatlım baktım mesajına sakınlık ıstıyorduk ama devlet kadroları bekledıgımız gıbı açmadı şehır sansımızı yerle bır ettı. engellı memur atamaları var bu hafta arada kaldıkAnasonn daha önce de Bursa hakkında yazmıştım kadro açılan kurumları da söyle yerleri ulaşımı hastane vs bilgi vereyim ama Bursa büyük şehir sessiz sakin olması zor
ıcımden hep bursa gectı ama karadenız tek yaşmadıgım bölge aklımda kalsın ıstemıyorum . bılgılerın ıcın çok sagol ilkadım ilçesinde gözukuyor kadrolar araştırcam orayıda ama ınternet genel bılgı verıyorbursayı bilmiyorm.
samsunluyum samsunda yaşıyorum.çok sıkıcı diyenler olmuş samsun için.bu ne aradığınıza bağlı.yaşam şartları gayet iyi.havası çok soğuk olmuyor kışın.yazın da tatil beldesine dönüşüyor.devlet hastanesinden tutun özel hastanesine kadar her türlü konfor mevcut.kiralar semtine göre değişiyor.eğlence desen oldukça fazla,alışveriş imkanı gıda olsun giyim olsun uygun fiyatlarda ve ne ararsanız kolaylıkla bulunuyor.ulaşımı şehir içi-şehir dışı kolay.tranvayı,otobüsü,minübüsü,dolmuşu,taksisi tercihe bağlı.küçük bir şehir değil anlayacağınız.