Merhaba ben tayfun hocada başladım ancak rahim dinlendirme döneminde benm kendiliğinden oldu, Kafaya takmayınca oluyor cidden. Tayfun hoca iyiydi ben çok memnun kaldım. Şimdi ne olur ne olmaz diye hastanede de dondurulmuş embriyolarımız var. Ben de açıkçası ilk denememde tüp bebek tutacak ümidim yoktu ki genelde ilk seferde tutmuyormuş. O nedenle hiç canınızı sıkmayın. Tayfun hocayı öneririm ben. Diğer Samsun’daki hocalarda eminim çok değerlidir aslında hepsi aynı işi yapıyor. İnsallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuzMerhaba basladınızmı tedaviye benımde amh dusuk dun ogrendım negatif oldugunu 2 denemem olacak ilki Davut hocayı ama istemiyorum tekrardan deneyımınıze oaylasabılırmısınuz
Bende martin ilk haftası adet göreceğim ve sanırım tayfun hoca ile başlayacağım. Tabiki de burdan haberlesebiliriz. Amh dusuk diye hiç takılmayın tek yumurta yeter olacağı varsa, kimler kimler doğuruyor is kafada bitiyor, diyeceksiniz ki eee sen de neden olmuyor o zaman, olmuyor çünkü ben de 1 yıldır deli gibi kafaya takıyorumaslında bizlere kadın dogumcudan önce birer psikiyatrist lazım kimse alınmasın ama cidden o durumdayız maalesef.
Yaaa sana aşırı sevinmiştim hala da gördükçe mutlu oluyorum
Maşallah cok sevindim ikiniz adına da o kadar kararsızımkı kafayı yiycem emrıyolog da onemlı diyorlar laboratuvar orda hangısıMerhaba ben tayfun hocada başladım ancak rahim dinlendirme döneminde benm kendiliğinden oldu, Kafaya takmayınca oluyor cidden. Tayfun hoca iyiydi ben çok memnun kaldım. Şimdi ne olur ne olmaz diye hastanede de dondurulmuş embriyolarımız var. Ben de açıkçası ilk denememde tüp bebek tutacak ümidim yoktu ki genelde ilk seferde tutmuyormuş. O nedenle hiç canınızı sıkmayın. Tayfun hocayı öneririm ben. Diğer Samsun’daki hocalarda eminim çok değerlidir aslında hepsi aynı işi yapıyor. İnsallah tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz
Medicanada Şafak hocanın eşi embriyolog. Birlikte çalışıyorlar. Medicalparkta da inanın embriyologu tanımıyorum laboratuvar vs nasıl bilmiyorum. Hiç kafanızı kurcalamayın içinizden hangisi geçiyorsa oraya gidin. Çünkü olacağı varsa bu merkezlerin hepsi birer vesile. Ben bu konularda biraz kaderciyim açıkçası. Bir de iyi düşünün iyi olsunMaşallah cok sevindim ikiniz adına da o kadar kararsızımkı kafayı yiycem emrıyolog da onemlı diyorlar laboratuvar orda hangısı
Merhaba karar verdin mi? Medicana da Ayşe Zehra Özdemir var onunla da görüşmeni oneririm1 kere tüp bebek denedim malesef negatif sonuç aldım şimdi de şafak bey ve tayfun bey arasında kararsızım yardımcı olur musunuz
Tayfun beyde başladımMerhaba karar verdin mi? Medicana da Ayşe Zehra Özdemir var onunla da görüşmeni oneririm
Olumlu sonuclar aliriz inşallahTayfun beyde başladım
İnşallah ama umutsuzum benim 2. Olucak buOlumlu sonuclar aliriz inşallah
Siz tüp bebek yaptinizmiÖyle düşünmeyin inşallah vakti bu zamandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?