Amin canım eşinin degerleri düşük olduğu için mi bırakmasını istedi benim eşimde kullanıyorda size tam olarak tanı kondu muMerhaba canım. Ona yaptırmaya karar verdik ama 3 ay beklemek istiyoruz. Eşim sigara içiyor. Bırakabilirsen 3 ay sonra yapalım dedi. Biz de kabul ettik. Şimdi bekliyoruz. Görüşmeden sonra bana da bilgi verebilir misin. Umarım hayırlısı olur hepimiz için
Bizdeki sorun eşimin değerlerinde. Hem sayı çok düşük hem morfoloji 0. İki kere başarısız tüp bebek denemesi oldu. Biri 19 Mayıs diğeri Medicana. İkisinden de hiç memnun kalmadım. Sizdeki sorun neydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk denemeniz olacak değil mi. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız[/QUOT
merhaba...bende medikalde tayfun hoca ile başlayacağım...ama takipler farklı bi yerde olacak samsunda yaşamıyorum..5. denemem
adeti bekliyorum canım 8mart gibi olacakBu sonuncu olur inşallah. Tedaviye ne zaman başlıyorsunuz. Biz de Nisanda yaptırmak istiyoruz.
Merhaba bende Tayfun hocayla görüşmeye gitmek istiyorum görüşmeyi nasıl ayarlıyoruz acaba randevu mu alınıyorCanım nasılsın daha önce yazışmıştık Tayfun hocayla ilgili ben bu ay ön görüşme için gideceğim sen ne yaptın tekrar görüştün mü ? Karar verebildin mi?
Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirimMerhaba kızlar... Tup bebek icin deneyemlerinizi paylasirmisiniz. Doktor mehmet beye gidenler var mı mesela?
Merhaba gezinirken sorunuza denk geldim ben bir hafta önce mehmet beyde tedaviye başladım merak ettikleriniz olursa yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?