H hsnoya Hayat sevdiklerimle güzel (: tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2012 917 757 9 Temmuz 2017 Konu Sahibi hsnoya #1 MeraBa samsunda olup göğüs küçültme ameliyatı olan var mı varsa ya da yaptırmayı düşünen varsa Dr tercihiniz nedir
MeraBa samsunda olup göğüs küçültme ameliyatı olan var mı varsa ya da yaptırmayı düşünen varsa Dr tercihiniz nedir
gcivelek Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2018 35 21 45 5 Aralık 2018 Konu Sahibi hsnoya #2 hsnoya .!.: MeraBa samsunda olup göğüs küçültme ameliyatı olan var mı varsa ya da yaptırmayı düşünen varsa Dr tercihiniz nedir Genişletmek için tıkla... oldunuz mu acaba ameliyatı? Ben de samsundayım Dr araştırıyorum da.
hsnoya .!.: MeraBa samsunda olup göğüs küçültme ameliyatı olan var mı varsa ya da yaptırmayı düşünen varsa Dr tercihiniz nedir Genişletmek için tıkla... oldunuz mu acaba ameliyatı? Ben de samsundayım Dr araştırıyorum da.
S smsn551988 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 6 2 36 20 Aralık 2019 Konu Sahibi hsnoya #3 gcivelek .!.: oldunuz mu acaba ameliyatı? Ben de samsundayım Dr araştırıyorum da. Genişletmek için tıkla... Yaaa yıl oldu 2019 hatta bi kaç güne 2020 olacak ve ben bugun muayene oldum inşallah 2020 de ameliyatı olup Kurtulmuş olucam
gcivelek .!.: oldunuz mu acaba ameliyatı? Ben de samsundayım Dr araştırıyorum da. Genişletmek için tıkla... Yaaa yıl oldu 2019 hatta bi kaç güne 2020 olacak ve ben bugun muayene oldum inşallah 2020 de ameliyatı olup Kurtulmuş olucam
D Deniz24 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2019 154 116 24 Aralık 2019 Konu Sahibi hsnoya #4 Dr. Tekin Şimşek hocama oldum gayette memnun kaldım düşünen ve arastiran arkadaslar varsa kesinlikle Tekin hoca diyorum
Dr. Tekin Şimşek hocama oldum gayette memnun kaldım düşünen ve arastiran arkadaslar varsa kesinlikle Tekin hoca diyorum
A ayserose88 Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 70 0 26 Aralık 2020 Konu Sahibi hsnoya #5 Deniz24 .!.: Dr. Tekin Şimşek hocama oldum gayette memnun kaldım düşünen ve arastiran arkadaslar varsa kesinlikle Tekin hoca diyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi hastane ve ne kadara mal oldu özelden yazabilirmisiniz
Deniz24 .!.: Dr. Tekin Şimşek hocama oldum gayette memnun kaldım düşünen ve arastiran arkadaslar varsa kesinlikle Tekin hoca diyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba hangi hastane ve ne kadara mal oldu özelden yazabilirmisiniz
A ayserose88 Guru Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 70 0 26 Aralık 2020 Konu Sahibi hsnoya #6 smsn551988 .!.: Yaaa yıl oldu 2019 hatta bi kaç güne 2020 olacak ve ben bugun muayene oldum inşallah 2020 de ameliyatı olup Kurtulmuş olucam Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldunuzmu nasıl geçti neler yaşadınız ve ne kadara mal oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim çok geçmiş olsun
smsn551988 .!.: Yaaa yıl oldu 2019 hatta bi kaç güne 2020 olacak ve ben bugun muayene oldum inşallah 2020 de ameliyatı olup Kurtulmuş olucam Genişletmek için tıkla... Merhaba ameliyat oldunuzmu nasıl geçti neler yaşadınız ve ne kadara mal oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim çok geçmiş olsun