samsun falcı önerim

[E="nerimansunar, post: 37349433, member: 631249"]benım samsunda gıtmedıgım falcı falan kalmadı hepsi paracı ama figen ablam bır tane herseyımı bıldı evlendım mutluyum sımdı bebegım olacak tarıhıne kadar verdı ben cok sınırlıydım herseyı dıuzelttı cok tatlı neselı guler yuzlu bır kadın sevıyorum ablamı randevulu calısıyor halen ondayım esım bana fıgen ablaya gıtme zamanın geldı dıyerek yollar tatlı kadın negatıf enerjımı alıyor kızlar benım kısmetımıde actı haberınız olsun esım arkamda oturuyordu ıs yerınde dedı bana arkanda bu ınsan evet askım arkamdaymıs gercekten 1 ay sonra cıkmaya basladık verdıgı gun tarıh tutar haberınız olsun ıyıkı varsın fıgen ablam... dıger sehırdekılerde telefonla bakıyor haberıınız olsun mutlaka ulasın ablama sorunlarınızı cozsun[/QUOTE]

Figen abla ne kadara bakıyor acaba bir de tam olarak yeri nerde :)

Kizlaar suheylanin nosunu bi ativerin :) bide ozgoktucumm gittin mi fala ya fatos hnmi buldum da bakamam evim tadilatta fln dedi :\

tatlım bende gittim ama gittğimdede rahatsızdı bende baya bi bekledim yani baktırabilmek için ama beğenmiştim yani enazından stres atmama yardımcı oldu..figalpe bende gittim ama genel bir fal bakımı yapıo bence

verirmisin canımm numarasını :)

Falci zubeyde yi taniyan bilen varsa numarasini gonderir misiniz?
Telefonda bakiyor mu? Ben Samsunda degilim ama meshur oldugunu duydum. Bana zubeydenin bilgilerini gonderir misiniz? Birde ne kadara bakiyor?

Suheyla diye birisini bilmiyorum.
İsmi zubeydeymis.
Yas olarak 60 yaslarindaymis. Fali biraz pahaliymis ama cok iyi bakarmis.
Taniyan bilen varsa lutfen numarasini gonderebilir mi?

merhaba kızlar.. süheyla dediğiniz falcının numarasını verirmisiniz.. sırf ondan üye oldum valla :)
ayrıca samsunda çoğu falcıya gittim ve izlenimlerimi yazayım.. ben bu sitede yazılanları görüp hemen figenalp e gittim.. çok çok çok BERBATTI sürekli kendini övüyor ve akıl veriyor sanki biz onun için geldik oraya.. ufacık bile bir şey tuttmadı 4 arkadaş gittik hiç birisini bilemedi.. sevgi abla var ilk baktırdığımda ağzım açık kaldı çığlık falan attım isim olay hepsini bildi ama olacak dediği hiç bir şey olmadı.. ikinci gitmemde çok kötüydü 10 dk salladı bir şeyler o kadar.ama samsunda herkes bayılıyor ona sıra bulamıyorsun valla... arzu ya gittim sanki bir makale okuyor gibi fal baktı yani hislerle değilde sanki kelimeleri ezberlemiş gibi bakıyor..dediklerininin yarısı çıktı yarısı çıkmadı gene hiç yoktan iyidir..rukiye var hem tarot hem fal bakıyor geçmişi çok iyi biliyor.. ama bazen sallıyor erkek arkadaşımdan ayrıldım diyorum hemen başkası var diyor :) ama benim ayrıldığımı söylememiştim.. olacak dediği şeyler nadir tutuyor.. ..gül'e yıllar yıllar önce gittim beğenmedim.şimdi nasıldır bilmiyorum ama.. çiftliğin aşağı inerken bir cafe var böyle boş gibi duruyor hatta camında fal bakılır yazıyor ben gitmedim ama arkadaşım gitti hem 40 milyona bakıyor hem sallıyormuşş kendisi öyle dedi.. ve son olarak adını şu an hatırlamıyorum ama evini biliyorum teyze var bitane evde bakıyor ve süper baktı 50 milyona bakıyor diye tabi sürekli gidemiyorum ama şubatın sonunda şu olay olcak dedi ve oldu bu kadar yani.. arkadaşımıda götürdüm ona da olacak dediği şeyler oldu.. çıktı yani baktıkları.. ayyy yoruldum yazmaktan.. ama arkadaşlar para veriyoruz ve bi umutla gidiyoruz buraya gelen bu yazıyı okusun yardımcı olsun diye yazdım.. ben hala samsunda iyi bir falcı arıyorum :))) numarayı unutmayın kızlar bana mesaj atın en kısa zamanda..

dediği olimbera cafemi acaba oysa eğer bana dediği herşey çıktı maalesef

Ilk mesajım samsundaki fal deneyimlerim olsun istedim.
-Tuncay(atakum tarafinda bir pizzacıda bakıyor) :3 kere gittim.ilk gidisimde kendi cafesinde bakıyordu.2012 yılıydı.2014 aralıkta önemli bir sey olacak demisti.ama ne olacağını söylememisti.(tarihlerine guvendigini söylüyor) aralik ayinda eski sevgilim ile görüsmeye basladim. Bu sene 2 kere gittim ama bana doygunluk vermedi.net seyler yok.Ben tuncay'ın gördügü bazı seyleri görüp söylemediğini düsünüyorum.ozellikle olumsuz seyleri.Tabi ki falınız geldiyse eh işte bir falcı.
-Figen abla:samimi candan,hos sohbetli.Fallar sohbet havasında geciyor.falda idare ediyor ama ben yetersiz buldum.fal gibi degil akıl verme havasında.
-Rukiye:dün yaşadıgım deneyim.o kadar kendini övdü hatta telefonda bir danısanı ile konusturdu.o kadında övdü falcıyı.evet samimi bir kadın ama falı berbat.tarot kagıtlarının anlamını ezberlemis gibi.arkadasımla bana cıkan kartları tamamen aynı yorumladı.hic bir hissiyat yok.biz ne dediysek ona göre falın sekli degisti.kesinlikle olmaz dedigi seye benim yorumumla evet kesinlikle bununla olacaga cevirdi.parayı gectim zamanınıza yazık.
-medyum coşkun:farklı bir faldı.gecmiste ve kisilik analizinde iyi oldugunu düsünüyorum.
-ismini hatırlamıyorum,yine 2012 de cifligin basında tarihi bir binanın arka arasında evde bakan biri vardı.onun da gelecek ile ilgili dedikleri cıkmadı.
Online baktırdıgım fallar daha iyiydi bunlardan açıkçası.
Gercekten bildiginiz (pembe tablocu olmayan) düzgün,güvenilir falcı onerilerinizi bekliyorum.

Samsunda medyum var mı bildiğiniz yada hoca( göz yaşlarım kurudu artık çok acil yardıma ihtiyacım var yardım edin ne olur((

Ya lutfen
lütfen bana süheyla ablanın tel verirmisiniz sırf vala bu yuzdennuye oldum nolur ihtiyacım var

N
LUR bana da verin süheyla ablanın numarasini

Rica etsem numarasını yazabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…