- 1 Nisan 2015
- 3
- 0
- 27
Kizlaar suheylanin nosunu bi ativerin :) bide ozgoktucumm gittin mi fala ya fatos hnmi buldum da bakamam evim tadilatta fln dedi :\
verirmisin canımm numarasını :)kızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsunulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.
diğeri de figalp abla. o da kahve falı bakıyor döktürüyor valla. yalnız ona ben gitmedim arkadaşım gitmiş ve çok memnun kalmış. isteyene numara verebilirim.
banada atarmısınız numarasınıı :)özelden yazdımm :)
dediği olimbera cafemi acaba oysa eğer bana dediği herşey çıktı maalesefmerhaba kızlar.. süheyla dediğiniz falcının numarasını verirmisiniz.. sırf ondan üye oldum valla :)
ayrıca samsunda çoğu falcıya gittim ve izlenimlerimi yazayım.. ben bu sitede yazılanları görüp hemen figenalp e gittim.. çok çok çok BERBATTI sürekli kendini övüyor ve akıl veriyor sanki biz onun için geldik oraya.. ufacık bile bir şey tuttmadı 4 arkadaş gittik hiç birisini bilemedi.. sevgi abla var ilk baktırdığımda ağzım açık kaldı çığlık falan attım isim olay hepsini bildi ama olacak dediği hiç bir şey olmadı.. ikinci gitmemde çok kötüydü 10 dk salladı bir şeyler o kadar.ama samsunda herkes bayılıyor ona sıra bulamıyorsun valla... arzu ya gittim sanki bir makale okuyor gibi fal baktı yani hislerle değilde sanki kelimeleri ezberlemiş gibi bakıyor..dediklerininin yarısı çıktı yarısı çıkmadı gene hiç yoktan iyidir..rukiye var hem tarot hem fal bakıyor geçmişi çok iyi biliyor.. ama bazen sallıyor erkek arkadaşımdan ayrıldım diyorum hemen başkası var diyor :) ama benim ayrıldığımı söylememiştim.. olacak dediği şeyler nadir tutuyor.. ..gül'e yıllar yıllar önce gittim beğenmedim.şimdi nasıldır bilmiyorum ama.. çiftliğin aşağı inerken bir cafe var böyle boş gibi duruyor hatta camında fal bakılır yazıyor ben gitmedim ama arkadaşım gitti hem 40 milyona bakıyor hem sallıyormuşş kendisi öyle dedi.. ve son olarak adını şu an hatırlamıyorum ama evini biliyorum teyze var bitane evde bakıyor ve süper baktı 50 milyona bakıyor diye tabi sürekli gidemiyorum ama şubatın sonunda şu olay olcak dedi ve oldu bu kadar yani.. arkadaşımıda götürdüm ona da olacak dediği şeyler oldu.. çıktı yani baktıkları.. ayyy yoruldum yazmaktan.. ama arkadaşlar para veriyoruz ve bi umutla gidiyoruz buraya gelen bu yazıyı okusun yardımcı olsun diye yazdım.. ben hala samsunda iyi bir falcı arıyorum :))) numarayı unutmayın kızlar bana mesaj atın en kısa zamanda..
dediği olimbera cafemi acaba oysa eğer bana dediği herşey çıktı maalesef
kızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsunulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.
diğeri de figalp abla. o da kahve falı bakıyor döktürüyor valla. yalnız ona ben gitmedim arkadaşım gitmiş ve çok memnun kalmış. isteyene numara verebilirim
Mrb kızlar bende yeni katıldım. Samsun'daki bütün falcilari gittim.simdi ilçelere başlıyorum.
lütfen bana süheyla ablanın tel verirmisiniz sırf vala bu yuzdennuye oldum nolur ihtiyacım varkızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsunulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.
diğeri de figalp abla. o da kahve falı bakıyor döktürüyor valla. yalnız ona ben gitmedim arkadaşım gitmiş ve çok memnun kalmış. isteyene numara verebilirim.
LUR bana da verin süheyla ablanın numarasinitatlım bende gittim ama gittğimdede rahatsızdı bende baya bi bekledim yani baktırabilmek için ama beğenmiştim yani enazından stres atmama yardımcı oldu..figalpe bende gittim ama genel bir fal bakımı yapıo bence
Rica etsem numarasını yazabilir misinizkızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsunulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.