samsun falcı önerim

kızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsun :KK70: ulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.
diğeri de figalp abla. o da kahve falı bakıyor döktürüyor valla. yalnız ona ben gitmedim arkadaşım gitmiş ve çok memnun kalmış. isteyene numara verebilirim.
Bende suheyla hanımın numarasını alabilirmiyim acaba? Ve hangi günler müsait olmuyo bi bilginiz varmı acaba ?

kızlarr ya koskoca samsunda hakikaten yokmu hiç bildiğiniz gittiğiniz biyer..okadar yere gittim en iyi diye dşündüğüm kişi gül abla genel anlamda yardımcı olduğunu düşünüyorum..kimsedende bi öneri gelmiyor :KK43:

kızlarr ya koskoca samsunda hakikaten yokmu hiç bildiğiniz gittiğiniz biyer..okadar yere gittim en iyi diye dşündüğüm kişi gül abla genel anlamda yardımcı olduğunu düşünüyorum..kimsedende bi öneri gelmiyor :KK43:

Ya ben bi kadına baktırmıştım o anda dediği de çıktı devamı gelmedi :KK43: gül ablanın önünden geçtim geçen gün ama parayla fal baktırmıcam diye de söz verdim kendime :KK43:

ben hala belki bir fikri bir önerisi olan olur diye düşünüyorum umutla bekliyorum arkidişler :KK43:

nasıldı canım fikirlerini merakla beklemeekteyim :)
süheyla nerde canım ben de isterim nosunu :) bu arada gül ablanın cafesine gittim 25 tl çok geldi ama samsunda pek seçenek olmayınca baktırdım. Gül değil de başka bi bayan baktı iyi niyetli falan ama pek bilemedi, olumlu konuştu.

süheyla nerde canım ben de isterim nosunu :) bu arada gül ablanın cafesine gittim 25 tl çok geldi ama samsunda pek seçenek olmayınca baktırdım. Gül değil de başka bi bayan baktı iyi niyetli falan ama pek bilemedi, olumlu konuştu.
ona bende baktırdım canım bende beğenmedim pekde bakamadı zaten..şimdi birini daha buldum baktırabilirsem yazarım sizede :) medyum fatoşda güzel bakıo bence

Medyum fatos samsunda mi canim nerede tam olarak bu siralar cok ihtiyacim var hatta bugun
evet canım samsunda baktığı fal tutarmı bilmıyorum daha zamanı var dedi..ama şunu söyleyebilirim bana falımda bi cümle söyledi ertesi gün işte o cümleyi söylediler bana şok oldum tabi ama benim asıl odaklandığım konu başka bişiy onun ıcın daha zaman vr dedi benim pekde ümidim yok acıkcası ama genel yorumlaması filan çok güzel sankı beni tanıyomuş gibi anlattı şu zamana kadar samsunda baktırdığım en iyi faldı ben zaten stres atmak amacıyla gidiyorum çok bi beklentim yok artık..karolun outleti varya gazı caddesinde canım hemen onun az aşağısında ama karşı caddede zaten kapısında filan yazıo baktırdıktan sonra yorum bekliyorum :)

evet canım samsunda baktığı fal tutarmı bilmıyorum daha zamanı var dedi..ama şunu söyleyebilirim bana falımda bi cümle söyledi ertesi gün işte o cümleyi söylediler bana şok oldum tabi ama benim asıl odaklandığım konu başka bişiy onun ıcın daha zaman vr dedi benim pekde ümidim yok acıkcası ama genel yorumlaması filan çok güzel sankı beni tanıyomuş gibi anlattı şu zamana kadar samsunda baktırdığım en iyi faldı ben zaten stres atmak amacıyla gidiyorum çok bi beklentim yok artık..karolun outleti varya gazı caddesinde canım hemen onun az aşağısında ama karşı caddede zaten kapısında filan yazıo baktırdıktan sonra yorum bekliyorum :)
Vuhhuuu bugun giderim ki ben :) kac para

Arkadaşlar suheylanin numarasını gonderirmisiniz lütfen bide telefon ile bakıyor mu acaba

Kizlaar suheylanin nosunu bi ativerin :) bide ozgoktucumm gittin mi fala ya fatos hnmi buldum da bakamam evim tadilatta fln dedi :\

kızlaar. samsunda yaşayanlar için 2 iyi falcı önerebilirim size. biri Süheyla abla. kahve falı bakıyor ama o üç harfli arkadaşlarıyla bakıyor. sakın çekinmeyin inanın hiç bir sıkıntı yok. evinde bakıyor. başta bende çekinerek gittim hatta yanıma göz yaşartıcı sprey aldım ne olur ne olmaz diye. ama çok sıcak kanlı kendisi. çok da uygun bir fiyata bakıyor. ve mü-kem-mel bakıyor. ne var ne yoksa takır takır döküyor. benim tanışacağım birini kıyafetinden yaptığı müziğe kadar tarif etti. adamla kursta tanıştım hem de dibimde oturdu. bi konuştuk ettik ama gerçi sonra kursu bıraktım ama olsun :KK70: ulaşmak isteyenlere özelden numarasını verebilirim.
diğeri de figalp abla. o da kahve falı bakıyor döktürüyor valla. yalnız ona ben gitmedim arkadaşım gitmiş ve çok memnun kalmış. isteyene numara verebilirim.

Figen abla mı figalp abla mı bu arada ne kadara bakıyor :)

benım samsunda gıtmedıgım falcı falan kalmadı hepsi paracı ama figen ablam bır tane herseyımı bıldı evlendım mutluyum sımdı bebegım olacak tarıhıne kadar verdı ben cok sınırlıydım herseyı dıuzelttı cok tatlı neselı guler yuzlu bır kadın sevıyorum ablamı randevulu calısıyor halen ondayım esım bana fıgen ablaya gıtme zamanın geldı dıyerek yollar tatlı kadın negatıf enerjımı alıyor kızlar benım kısmetımıde actı haberınız olsun esım arkamda oturuyordu ıs yerınde dedı bana arkanda bu ınsan evet askım arkamdaymıs gercekten 1 ay sonra cıkmaya basladık verdıgı gun tarıh tutar haberınız olsun ıyıkı varsın fıgen ablam... dıger sehırdekılerde telefonla bakıyor haberıınız olsun mutlaka ulasın ablama sorunlarınızı cozsun

E="nerimansunar, post: 37349433, member:
631249"]benım samsunda gıtmedıgım falcı falan kalmadı hepsi paracı ama figen ablam bır tane herseyımı bıldı evlendım mutluyum sımdı bebegım olacak tarıhıne kadar verdı ben cok sınırlıydım herseyı dıuzelttı cok tatlı neselı guler yuzlu bır kadın sevıyorum ablamı randevulu calısıyor halen ondayım esım bana fıgen ablaya gıtme zamanın geldı dıyerek yollar tatlı kadın negatıf enerjımı alıyor kızlar benım kısmetımıde actı haberınız olsun esım arkamda oturuyordu ıs yerınde dedı bana arkanda bu ınsan evet askım arkamdaymıs gercekten 1 ay sonra cıkmaya basladık verdıgı gun tarıh tutar haberınız olsun ıyıkı varsın fıgen ablam... dıger sehırdekılerde telefonla bakıyor haberıınız olsun mutlaka ulasın ablama sorunlarınızı cozsun[/QUOTE]

Fige

X