- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #1.261
kusurrm ya ben gidiyorum benim müdür hırlıyorrr akşam yazacam ayrıntıları
slmm kızlarrr evet prensesim misafirim vardıı 5 yıllık kankam :):)2 gün kadar kaldı bende evet v.köprüdeyim canım ben kim ki acep o eniştemizzzdelikafaduldenbelki tanırım yaa.. insaşşalh canım birgün görüşmeyi bende çook isterimm..enişte hakkında bilgi ver kızz vala mrk ettim ya...
benlede ayrı kaldınız ya bana ne delikafadulden kimse beni dikkate almıyor ya,yok derincim ya ay sorma sıkıntısız durdumya bir kaç gün rahat edemedim buralıda uzakta
lay lay lom msnde takılayım dedim sonra sildim felan ama eklemiş beni başka msnden seviyorum ölüyorum,bırakmam seni kimseye yar olamazsın delikafadulden buda ayrı bir vaka,bir ara inceleriz sildim zaten gene ya uğraşıyorum ama sevemiyorum zorlada olmuyorki bu işler delikafadulden
derincim evet haklısın canım hemde çok ayrı kaldık :çok üzgünüm:..ama ben artık inş daha sık uğruycam ..yarın yine bu saatleri bulur hastaneye gidebilirma.s ....şu kızının resmine hasta oldum valla söylüycem söylüycem hep..bişey oldu yazamadım .duygud bende seni öptüm şekerim bi denk gelemedik ama bundan sonra daha sık buluşuruz adige güzeli ...a.s.
suyumprensesim ...kız hadi hayırlısı sen yine bizim gelin adayımız sayılıırsın ozaman ne yapalım izmirli olmuyo madem vezirköprülü olsun ...dimi ama kaydirigubbakcemile3
kız prenses kızdırma adamı işini yap bakimm!a.syüz verme hem ölee araştırmadan elin adamlarınakanın kaynamadıysa hiç uğraşma tamam mı?sonra yine başına iş açarsınbenneyaptımki!kuusuum kız buna iyi şeyler söyle sonra başı hep belaya giriyo!a.ssen ne hastanesine gidecen:sm_confused: kim hasta?avatarı mı diyosun?evet sanırım dört aylık orda herkes sevmek istiyorduŞeniz!duygu sen araştır şu adamı hırlı mı hırsız mı bakalım?...CADIARZU
duygucum hemşom nasılsın ..iyisindir inş ..
vala adamı tanırsam araştırımm tabiii ne derincimm lafı mı olur ama prensess ne diyy bu konuda oda varr bide beyii tanımam lazımkısss prensesim naber napyon sennn nasıl gidiyoo
ben görüştüğümde sorayım ona neresinden köyü falan,bende aynı ya hayatım iş felan artık korka korka yazıyorum derinden,samsuna gelince mutlaka beklerim benim işyeri ototgarın yanında zaten alırım ben seni cidden bakdelikafadulden
prensessim napıyonn kısss forumdasın amaa sesin çıkmıyy hayrıdırr:)
ayy kıs pardon yazdığını görmemişimmm kusura kalma balımm...
inşallah canım samsuna pek gelmem açıkcası işim olmadı pek oralarda ama görüşmek isterim tabi sende ilerde enişte beyle olursa aranız bende beklerimm bizeeha öğren enişteden bi nereden kimden ne iş yapar delikafaduldendelikafadulden
laelaelaelaelae annneeee sen misin delikafadulden
ya savunmamı yapayım ;
müdürle ilgili olanla açıyorum
1 ) yarım saat önce geldim eve onun özel işyeri var eşi çalışıyor orda bu akşam ben kaldımki başbaşa yemeğe çıksınlar diye jest yaptım
2 ) o beni deli ediyor çıldırtıyor hiçbir mazaret onu haklı çıkarmaz neyseki yarın şehirdışına çıkıyor onu görmediğimde hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum
özel hayatla ilgil kısım
1 ) kaç gündür tel.bile çalmıyor doğru dürüst,uslu durmak böyle bişi sanırım :1shok:
2 ) adam burda değil zaten tam sınırda vezirköprülü,eşi evlendikten altı ay sonra kanserden ölmüş,maddi durumu gayet iyi yalnız çok ciddi evlen benimle diye cırlayan bi tip :1shok:
3 )aşkolsun derincim tanımadınmı beni hiç sırf çıkmak için çıkmam kimseyle :1closedeyes:öyle olsa yakındna birilerini bulurum
savunmam budur yerimseniben
arz ederim delikafadulden
vala adamı tanırsam araştırımm tabiii ne derincimm lafı mı olur ama prensess ne diyy bu konuda oda varr bide beyii tanımam lazımkısss prensesim naber napyon sennn nasıl gidiyoo
suprensesi ne haber canımcım valla öylesine bi bakayım dedim yeğnim vardı kucağımda onu oyalıyorum ....pc nin başında duruyo yazayım dedim canımcım ..dün tırabzon topiğine baktım o deniz kıyısında olan ev samsundaki evinizmi memeleketteki evinizmi neresiyse bayıldım süper ...bizim burdaki foçadaki eve benziyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?