- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
canım haklısında bizim işyeri köyde ulaşımı zor bide normalde akşamları geç çıkıyoruz şimdi kışya ondan yoksa normal saatim 9.-9.30,ne zaman yapacam sporu akşamları ve pazarlarıda anneme vakit ayırıyorum,ama fırsat buldukça pazar sabahları yürüyüş yapıyorum şutarafagitti bide şey ben gençken dermişim delikafadulden yani evlenene kadar ben 86 kiloydum top gibiydim , ilk 1 ayda verdim kilolarımı 50 kiloya düştüm hatta sinirlerimde zayıfladı bir süre yemek te yiyemiyordum serum veriyorlardı şimdi çok şükür toparladım ama korkuyorum eskisi gibi olurum şişkolaşırım delikafadulden diye korkuyorum
canım samsunun havası hep öyle zavallı anneciğimin astımı var kadın balkona bile çıkamıyor yabancılar pazarı değişti şimdi çok güzel oldu sahili felan yapıyorlar çok güzel olluyor samsunumuz
hoşgeldin çamaşırsuyu!a.s.kaplıcalarda bol bol şifa olmuştur sana a.soda güzel!...kuusuum ne güzel işte yeni gelin gibi davranıyor eşin sana demekki!:asigim:gerçekten zaman çok çabuk geçiyor!marmaris daha romantik kesinlikle!...yerimseniben
iyi geceler kızlar,
ayrıca samsuna da gezmeye gelmiştik eşimle kınadan bir gün önce....yabancılar pazarı diye bir yeri gezdik, ne çok şey vardı öyle, tüm düğün paramı harcayacaktım zor tuttum kendimi, bayılırım öyle incik boncuğa...sonra çiftlik caddesinde gezdik yemek yedik.....ama çok nemli bir hava vardı, aşırı bunalmıştım....
iyi geceler kızlarrr...ben doğma büyüme İstanbul'luyum ,ama ailem Samsun'lu..evlenene kadar her sene geliyordum,ama 3 senedir gidemedim( çookkk seviyorum Samsun'u yeşilini,denizini,insanlarını herşeyini..bu yaz niyeti bozduk eşimle,kesin geliyoruzz..
aaa kızlar hayret bişey nerdesiniz:dilcikar:..hadi derin bugün gelemezede benneyaptımki..suprensesi sen nerdesin yaaaaCADIARZUsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?