Samsun///55

ay pardon canım yaa...
hatırladım şimdi!
amin inşallah alırım hayırlısıyla kucağımaaa...
ayy iyi ki aklıma geldii kuusuumun da bebeği doğduu sanırsam...:emir_bebek:
samsun nasıl?

merhaba derinciğim,kuşuumla ben görüşmedim hiç ama umarım iyidir bebeğide kendiside.
samsun aynı bildiğiniz samsun.nisan yağmurları başladı bolbol islayıyor bizi yine :))

bayadır bakmamıştım buraya ben istanbuldayım çalışıyorum iş güç :) sizleri
sormalı:)?

hoşgeldin arkadaşım.ben samsunda doğdum,büyüdüm,okudum vr samsunda yaşamaya devam ediyorum:)) istanbulun neresinde yaşıyorsun?

merhaba derinciğim,kuşuumla ben görüşmedim hiç ama umarım iyidir bebeğide kendiside.
samsun aynı bildiğiniz samsun.nisan yağmurları başladı bolbol islayıyor bizi yine :))

hoşgeldin arkadaşım.ben samsunda doğdum,büyüdüm,okudum vr samsunda yaşamaya devam ediyorum:)) istanbulun neresinde yaşıyorsun?

merhaba canım yine uzun bir süre bakmamıştım bu sayfaya istanbul pendikte oturyorum ben:).. belkide gelebilirim samsuna nişanlım samsunda ve hala orda oturmak istiyor yayin işleri falan var ama sorunda var ailem istemiyor bende istemiyorum aslında ama o istiyor diye ben çokda fazla birşey demiyorum benim daha yeni olduğu için tayin işlerim zor onun dha çok imkanı var bakalım zaman ne göstericek bekliyoruzz..:boshayallersmile

merhaba canım yine uzun bir süre bakmamıştım bu sayfaya istanbul pendikte oturyorum ben:).. belkide gelebilirim samsuna nişanlım samsunda ve hala orda oturmak istiyor yayin işleri falan var ama sorunda var ailem istemiyor bende istemiyorum aslında ama o istiyor diye ben çokda fazla birşey demiyorum benim daha yeni olduğu için tayin işlerim zor onun dha çok imkanı var bakalım zaman ne göstericek bekliyoruzz..:boshayallersmile

merhaba canım,pendiği çok sevdim ben .istanbulun en güzel semtlerinden biri bence ama ne yalan söyleyeyim samsun daha güzel :)) samsunda yaşamak istanbulda yaşamakdan daha zevkli ve maddi olarak daha kolay.hayırlı neyse o olsun arkadaşımopuyorumnanaktan

günaydın hatunlar, cumanız hayırlı olsun ve 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun

slm samsunlular aaa sahip çıkın topiğinize ben artık orda oturmuyorum girmemim bi anlamıda yok topiğe siz keyfinize bak...

aslen trabzonlu olsamda doğma büyüme SAMSUN'luyum
yeşilliği, denizi, modernliği, hayat şartlarının çoğu yere göre uygun olması nedeni ile samsun haaaaaaaarika bir il
seviyorum seni samsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hafta sonu merkezdeki evde
hafta içi eşimin işi dolayısıyla bafra kolayda lojmandayız canımmmmm
muğladamı yaşıyosun sen
eşim nişanlıyken yatağan santralindeydi

X