- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.581
selam hoşgeldin...opuyorumnanaktanslm hemsolar ben carsambadan ....
almanya'da yaşıyorsun sanırım.
soğuk mu oralar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hoşgeldin...opuyorumnanaktanslm hemsolar ben carsambadan ....
ben de muğlada yaşıyorum samsunu görmeyeli uzun zaman oldu....bayadır bakmamıştım buraya ben istanbuldayım çalışıyorum iş güç :) sizleri
sormalı:)?
sen de kendine iyi bak ebrucuğum...hoşbulduk derin55 kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
ay pardon canım yaa...
hatırladım şimdi!
amin inşallah alırım hayırlısıyla kucağımaaa...
ayy iyi ki aklıma geldii kuusuumun da bebeği doğduu sanırsam...
samsun nasıl?
bayadır bakmamıştım buraya ben istanbuldayım çalışıyorum iş güç :) sizleri
sormalı:)?
merhaba derinciğim,kuşuumla ben görüşmedim hiç ama umarım iyidir bebeğide kendiside.
samsun aynı bildiğiniz samsun.nisan yağmurları başladı bolbol islayıyor bizi yine :))
hoşgeldin arkadaşım.ben samsunda doğdum,büyüdüm,okudum vr samsunda yaşamaya devam ediyorum:)) istanbulun neresinde yaşıyorsun?
merhaba canım yine uzun bir süre bakmamıştım bu sayfaya istanbul pendikte oturyorum ben:).. belkide gelebilirim samsuna nişanlım samsunda ve hala orda oturmak istiyor yayin işleri falan var ama sorunda var ailem istemiyor bende istemiyorum aslında ama o istiyor diye ben çokda fazla birşey demiyorum benim daha yeni olduğu için tayin işlerim zor onun dha çok imkanı var bakalım zaman ne göstericek bekliyoruzz..:boshayallersmile
selam kızlar....
hoşgeldin yasil.opuyorumnanaktan
merkezden misin yasilciğim...hoşbulduk canımmmmm opuyorumnanaktan
evet ben muğladayım.hafta sonu merkezdeki evde
hafta içi eşimin işi dolayısıyla bafra kolayda lojmandayız canımmmmm
muğladamı yaşıyosun sen
eşim nişanlıyken yatağan santralindeydi
selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktanoyyy noluyor burdaa....bütün samsun sevdalıları toplanmış opuyorumnanaktan