Samsun///55

:Bende samsunlu baba çarşambadan anne ordu benim doğum yeri çorum ama istanbulda yaşıyorum ortaya karışık yani kısacası karadenizliyiz.. sevgilerle.:teytey:

GÜNAYDIIIN CANIM TOPRAKLARIM,
ANKARADAN SEVGıLER HEPıNıZE, BıR FıNCAN KAHVE ıÇELıM DıYE DÜŞÜNDÜM AMA KıMSELER YOK ORTADA...

Resim+272.jpg

canım nabersin özledim senii

kalimera ayy nede güzel gözüktü kahven nasılsa canım istedi şimdi bak
ne olsun hamilelik zor gidiyor sürekli uykulu ve de halsizim...
sen nasılsın?görüşemedik çoktandır.:1hug:
slmm benimde sevgilim samsunlu bayıldım memleketinize fotoları bile insanı alıp götürüyor.
selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
Öss öğrencisiyim şimdilik.. Yeşilkent Anadolu Lisesi'nde.. Merkezde oturuyorum ben de..:1rolleyes:
yeşilkent neresiydi ya??
ben de samsunu unutuyorum artık...:1no2:

merhaba hatunlar , ben genelde kk dayım ama uzun zamandır yazmadım buraya,nasılsınız?

hoşgeldiinnn..opuyorumnanaktan
ee artık bundan sonra yazarsınnn.

hoşbuldum derin nasılsın? işim çok yoğundu son dönemler, bende belirli birkaç topiğe bakıp çıkıyordum ama önümüzdeki birkaç ay rahatım ve bolbol kk da vakit geçiririm sanırım :))

hoşbuldum derin nasılsın? işim çok yoğundu son dönemler, bende belirli birkaç topiğe bakıp çıkıyordum ama önümüzdeki birkaç ay rahatım ve bolbol kk da vakit geçiririm sanırım :))
teşekkür ederim nasıl olayım hamile ve de asabiyim bu aralar...sen nasılsın?
nerde çalışıyorsun?
samsunun neresindensin?

teşekkür ederim nasıl olayım hamile ve de asabiyim bu aralar...sen nasılsın?
nerde çalışıyorsun?
samsunun neresindensin?

ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzusu derinciğim ne güzel bir evlat sahibi daha olacaksın.biz daha önce tanışmıştık ama unutmuşsun sanırım hatırlatayım ; ben samsun merkezde yaşıyorum.bir şirketin muhasebe sorumlusuyum.iyiyim çok şükür,..

ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzusu derinciğim ne güzel bir evlat sahibi daha olacaksın.biz daha önce tanışmıştık ama unutmuşsun sanırım hatırlatayım ; ben samsun merkezde yaşıyorum.bir şirketin muhasebe sorumlusuyum.iyiyim çok şükür,..
ay pardon canım yaa...
hatırladım şimdi!
amin inşallah alırım hayırlısıyla kucağımaaa...
ayy iyi ki aklıma geldii kuusuumun da bebeği doğduu sanırsam...:emir_bebek:
samsun nasıl?

X