- 12 Ocak 2010
- 125
- 0
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.561
samsun super bır memleket
öyledir tabi memleketimiz....turkbayragi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samsun super bır memleket
ATAKUMDAN KİMSE YOK MUU HUU..guclubacismile
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan neresindensin?Ben de Samsun'luyum.. :)
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan neresindensin?
nerde öğrencisin?
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan neresindensin?
nerde öğrencisin?
Öss öğrencisiyim şimdilik.. Yeşilkent Anadolu Lisesi'nde.. Merkezde oturuyorum ben de..:1rolleyes:
ne olsun hamilelik zor gidiyor sürekli uykulu ve de halsizim...canım nabersin özledim senii
kalimera ayy nede güzel gözüktü kahven nasılsa canım istedi şimdi bak
selam canım hoşgeldin...opuyorumnanaktanslmm benimde sevgilim samsunlu bayıldım memleketinize fotoları bile insanı alıp götürüyor.
yeşilkent neresiydi ya??Öss öğrencisiyim şimdilik.. Yeşilkent Anadolu Lisesi'nde.. Merkezde oturuyorum ben de..:1rolleyes:
hoşgeldiinnn..opuyorumnanaktanmerhaba hatunlar , ben genelde kk dayım ama uzun zamandır yazmadım buraya,nasılsınız?
hoşgeldiinnn..opuyorumnanaktan
ee artık bundan sonra yazarsınnn.
teşekkür ederim nasıl olayım hamile ve de asabiyim bu aralar...sen nasılsın?hoşbuldum derin nasılsın? işim çok yoğundu son dönemler, bende belirli birkaç topiğe bakıp çıkıyordum ama önümüzdeki birkaç ay rahatım ve bolbol kk da vakit geçiririm sanırım :))
teşekkür ederim nasıl olayım hamile ve de asabiyim bu aralar...sen nasılsın?
nerde çalışıyorsun?
samsunun neresindensin?
ay pardon canım yaa...ALLAH ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzusu derinciğim ne güzel bir evlat sahibi daha olacaksın.biz daha önce tanışmıştık ama unutmuşsun sanırım hatırlatayım ; ben samsun merkezde yaşıyorum.bir şirketin muhasebe sorumlusuyum.iyiyim çok şükür,..