- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 42
-
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
- #3.521
sıkma canını neyse hayırlısı o olsun :hulya: kesinmi şimdi bittimi yani -tatlicadiarzu-
mutlu haftalar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
teşekkür ederimm denizciğim emel çok istiyor!a.s
prenses ben de yeni öğrendim altı haftalık şoku yeni atlatıyorummm...:1shok:
planlı değildi yani...
neler oldu?:sm_confused:
erkek arkadaşınla kötü müsünüz?
çok soğuk konuşuyor benimle..:gitme::sinifsinif:
mutlu haftalar kızlarrrr...opuyorumnanaktan
teşekkür ederimm denizciğim emel çok istiyor!a.s
prenses ben de yeni öğrendim altı haftalık şoku yeni atlatıyorummm...:1shok:
planlı değildi yani...
neler oldu?:sm_confused:
erkek arkadaşınla kötü müsünüz?
hıımm yapacak bişey yok :umursamaz: boşver canım üzme kendini lütfen belkide başka sorunları vardır kaydirigubbakcemile5
o zaman çok güzel canım kaydirigubbakcemile2 allah sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin sorunsuz olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürler denizciğimmm...opuyorumnanaktanhıımm yapacak bişey yok :umursamaz: boşver canım üzme kendini lütfen belkide başka sorunları vardır kaydirigubbakcemile5
o zaman çok güzel canım kaydirigubbakcemile2 allah sağlıkla dünyaya getirmeyi kısmet etsin sorunsuz olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
teşekkürler denizciğimmm...opuyorumnanaktan
inşallah hayırlısıyla gelirr dünyaya...a.s
prensess sevindim düzeldiğine...
ooo ne güzel çok sevindim prenses zemuszemus olur arada iniş çıkışlar sonuçta iki ayrı beyin var kim kimin ne düşündüğünü bilemezki :umursamaz: ama zamanla hallolur herşey opuyorumnanaktançok şükür düzeldi gibi,başka sorunlarıda varmış evet denizcim ben biraz bencillk yapıp sadece kendi sorunlarımı ön plana çıkarmaya çalıştım,çok şükür....zemuszemusopuyorumnanaktan:asigim:
aminn canım aminn :Saruboceq::Saruboceq: sağlıkla inşallah opuyorumnanaktanteşekkürler denizciğimmm...opuyorumnanaktan
inşallah hayırlısıyla gelirr dünyaya...a.s
prensess sevindim düzeldiğine...
allaha bin şükür ya ,öldüm ama pazartesiye kadar uslu durabilisem aslında bu sefer suçlu benim,kaşındım neler olduğunu bilsen anlatırım ama deniz kızmak yok
ooo ne güzel çok sevindim prenses zemuszemus olur arada iniş çıkışlar sonuçta iki ayrı beyin var kim kimin ne düşündüğünü bilemezki :umursamaz: ama zamanla hallolur herşey opuyorumnanaktan
aminn canım aminn :Saruboceq::Saruboceq: sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan
anlat bakalım ne işkence yaptındalmaz: böyle oldu durumlar:uhm:
günaydınnn kızlarrrr....opuyorumnanaktanderin önce kızmıcana söz versin öyle anlatırım,belli olmaz ona beni furabilir...kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanßende samsun çarşambalıyım ama 1.kere giddim oda 6 yasındayken pek bişi hatırlamıyorum.
günaydınnn kızlarrrr....opuyorumnanaktan
prensess kızmamm bu aralarr sakinn olmak istiyorummmzemuszemus kii bebek de asabi olmasınnn!!!:CüvCüv:
yuhhhhh!!!!!!:1shok:o zaman anlatabilirim...bu hamişlik en çok bana yaradı sanırsam,artık kızamazsın...
benim sevgilimin bi konuda bana doğru söyleyip söylemediğine emin olamıyordum,bende bunun çalıştığı yerden bir çocuğun tel.numarasını buldum faceden,bu çocukta herkese aşık olan bi tip,dumuştum adını daha önce,farklı bi isimle bunu aradım,tanışalımmı felan dedim,benim amacım çocuğu konuşturmaktı,neyse msnde görmek istedi beni görüştüm vs,sonra sen sabahın köründe git benim sevgilime deki biriyle tanıştım aşık oldum ben galiba vs anlat anlat beni,benim sevgilimde şüphelensin çocuğun konuşmalarından numarasını göster demiş,bide bakmışki bennnakannehir
yuhhhhh!!!!!!:1shok:
yani ne gerek varr kii bunlara prensess yaaa....
neyseee günaydınlarrrr herkesee ve de mutluu yıllarrr...opuyorumnanaktan
kalimera öptümm canımmm...opuyorumnanaktan
iyi affetttiğine şükret sen...a.szaten bi daha tövbe,görsen süt dökmüş kedi gibi davranıyorumkaydirigubbakcemile3
iyi affetttiğine şükret sen...a.s