Samsun///55

slm arkadaşlar :ecrin_bebek: kimseler girmiyo sanırım bu aralar :umursamaz: bende çok yoğunum zaten prenses ne oldu yine üzme kendini hakkımızda hayırlısı inşallah biri olmazsa biri olur kaydirigubbakcemile5 rabbim gönlüne göre versin :Saruboceq::Saruboceq: eşimin iş şimdilik iptal oldu bu iyimi kötümü bilemedim kafamçokkarıştı hep bu karmaşa bunaldım gidecek diye üzülüyordum ama sık sık gelecekti şimdi gitmiyor bakalım hayırlısı CADIARZU

günayydınnn kızlarrrr!opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonlarıı!
denizciğimm hayırlısıı olsunn canım!a.s
Allah hayırlı rızıklar versin!
prenses nasıl oldun?
dün konuşamadıkk!!!:sm_confused:

günayydınnn kızlarrrr!opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonlarıı!
denizciğimm hayırlısıı olsunn canım!a.s
Allah hayırlı rızıklar versin!
prenses nasıl oldun?
dün konuşamadıkk!!!:sm_confused:

yeni kalktım canım başım sepet gibi,4 tane uyku ilacı içtim dün,bugün avukatın yanına gidecem beni işe geri çağırırsa başlayayımmı ,ben paramı almaya gidecem de

yeni kalktım canım başım sepet gibi,4 tane uyku ilacı içtim dün,bugün avukatın yanına gidecem beni işe geri çağırırsa başlayayımmı ,ben paramı almaya gidecem de
kızzz 4 tane uyku hapı içilir mii hiççç???:mymeka:
yazıkk vallaa hiç mi acımıyosun kendinee yaa!!!
çağırırsa başla tabii niye başlamayacaksın?a.s
samsunda işsizlik had safhada zatenn!!

hep o müdürün yüzünden benim ekmeğimle nasıl oynadı gördünüz demi allahım ne olur yardım et,kızlar ne olur dua edin benim için..

olmadı kızlar avukta geri almadı beni,diğer işlerde olmadı bugün işsiz bir günüm geçti....

neler yapıyorsun anlat bakalım samsunda çalışıyormusun okuyormusun benim gibi evdemi takılıyorsun

derin ihmal ediyon bizi olmuyor böyle

slm herkese teşk.ederim su prensesi
hayırlıı cumalarr kızlarrr!opuyorumnanaktan
eylemm hoşgeldinnn!a.s.
prenses kpss.ye çalışcamm bu aralarrr çokk fazla takılmakk istemimmmm!!!:a015:

selam kızlarrr hayırlı cumalar kızla rbız bı bulışma tertıplıyoruz haberınız olsun gercı bı kıncısı de katılmak ıstersehnız beklerım samsunlular buluşuyor ıkıncı buluşması

samsunda olanlarrr gitsinlerr bizdee fotolara bakarızz canımcımmm!!!a.s

cnm bulmuşsun işte topiği..sevindim seni burda gördüğüme..opuyorumnanaktan

samsunda olanlarrr gitsinlerr bizdee fotolara bakarızz canımcımmm!!!a.s

derin nasılsın cnm .kızın nasıl öptüm cnm çokŞeniz

suyumprensesim nasıl oldun kız geçengün msnde konuşuruz dedim kabul günüm oldu valla sanki gelen gelene açamadım bugün evdeyim laflarız bol bol...

peçeli55 hoşgeldin cnm ...a.s.

bugünde ben gidiyorum ,sevgilime kaçıyorum bugün,giresuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…