- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.281
günayydınnn kızlarrrr!opuyorumnanaktan
mutlu hafta sonlarıı!
denizciğimm hayırlısıı olsunn canım!a.s
Allah hayırlı rızıklar versin!
prenses nasıl oldun?
dün konuşamadıkk!!!:sm_confused:
kızzz 4 tane uyku hapı içilir mii hiççç???:mymeka:yeni kalktım canım başım sepet gibi,4 tane uyku ilacı içtim dün,bugün avukatın yanına gidecem beni işe geri çağırırsa başlayayımmı ,ben paramı almaya gidecem de
inşallahh iyi bir yere girersinnn!!:Saruboceq:hep o müdürün yüzünden benim ekmeğimle nasıl oynadı gördünüz demi allahım ne olur yardım et,kızlar ne olur dua edin benim için..
peceli55 hoşgeldin canım
olmadı kızlar avukta geri almadı beni,diğer işlerde olmadı bugün işsiz bir günüm geçti....
günayydınnn kızlarrr!!opuyorumnanaktanhoşbuldum canım teşekkr ederim.Selamlar herkseopuyorumnanaktan
hoşbuldum canım teşekkr ederim.Selamlar herkseopuyorumnanaktan
neler yapıyorsun anlat bakalım samsunda çalışıyormusun okuyormusun benim gibi evdemi takılıyorsun
derin ihmal ediyon bizi olmuyor böyle
hayırlıı cumalarr kızlarrr!opuyorumnanaktanslm herkese teşk.ederim su prensesi
samsunda olanlarrr gitsinlerr bizdee fotolara bakarızz canımcımmm!!!a.sselam kızlarrr hayırlı cumalar kızla rbız bı bulışma tertıplıyoruz haberınız olsun gercı bı kıncısı de katılmak ıstersehnız beklerım samsunlular buluşuyor ıkıncı buluşması
selam kızlarrr hayırlı cumalar kızla rbız bı bulışma tertıplıyoruz haberınız olsun gercı bı kıncısı de katılmak ıstersehnız beklerım samsunlular buluşuyor ıkıncı buluşması
samsunda olanlarrr gitsinlerr bizdee fotolara bakarızz canımcımmm!!!a.s
cnm bulmuşsun işte topiği..sevindim seni burda gördüğüme..opuyorumnanaktan
derin nasılsın cnm .kızın nasıl öptüm cnm çokŞeniz
suyumprensesim nasıl oldun kız geçengün msnde konuşuruz dedim kabul günüm oldu valla sanki gelen gelene açamadım bugün evdeyim laflarız bol bol...
peçeli55 hoşgeldin cnm ...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?