• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

Selamün aleyküm.:1closedeyes:

Nasılsınız görüşmeyeli?a.s.

Suprensesi sen Atakum'da değil Türkiş'te oturuyorsun kızım.:mymeka:Daha öğrenemedin mi nerede oturduğunu?kaydirigubbakcemile

Resmiyi gayri resmiyi bırak.Sana gelene Atakum'da oturuyorum dersen burada iner,ama sen Türkiş'tesin.Millete iki araba parası verdirtme.:mymeka:

Eklediğin ceketin aynı rengi bugün benim üstümde.

ben misafirlerimi dışarda ağırlarım evde kendim durmuyorumki...kaydirigubbakcemile3
değişcem ben ama eve gelince pişman oldum dur eve giderken ineyimde senin yanında bakayım ceketinezemuszemus

ben misafirlerimi dışarda ağırlarım evde kendim durmuyorumki...kaydirigubbakcemile3
değişcem ben ama eve gelince pişman oldum dur eve giderken ineyimde senin yanında bakayım ceketinezemuszemus
Laf kalabalığı yapma.Türkiş dedim sana.:mymeka:

Niye değiştireceksin?Benimki kadife.Kadife için erkenmiydi bilmiyorum ama hiç sıcaklamadım.Hava kırk şekle dönüyor.Sabah bulanık gibiydi.Ben de giydim.İyi gel bakalım.Geç kalma.:1closedeyes:

hoşgeldin canım aramıza opuyorumnanaktan

dur daha gitmesin 1 ay oldu geleli bakalım güzel bi iş teklifi bekliyoruz inşallah hayırlısı mafoldumben ama bu zamanda biraz zor gibi gözüküyo kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
merhaba deniz!!opuyorumnanaktan
inşallahh olurr canımm!
başka bir iş mi yapacakk eşinn??

Back