• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun///55

nemi dostlarla güzel bir kahvaltıyı hatırlatıyor mesela bana,keşke yakın olsak ya biz bugün trabzondaki kk lı arkadaşlarla buluşacaz

ne kadar güzel emin ol çok isterdim şimdi orda olmayı annemlerle konuştum az önce samsunda geziyoruz dedi....kısmet diyorum ...size iyi eğlenceler resimlerinizi bekliyorum.

iyi haftasonları kızlarrr!!!opuyorumnanaktan
ayy dün akşam eşim geldi pat diye elimden aldı laptopu sinir oldummm:mymeka: gittim yattımmm!!!
ataseven valla ben çocuğu ertelemedimm!
herşeyin hayırlısını diliyorum hepp!:Saruboceq:
prenses buluştunuz muu kızz tarbzonlularlaaa???
anlat bakemm oralarda ne var ne yok??:sm_confused:
kuusuummm kısmet değilmişşş canımmm:a015: ben de gidemiyorumm kaç yıldırrr!!!

slm kızlar a.s. ben pek giremiyorum girincede denk gelmiyoruz :umursamaz: prenses dönemedinmi hala zemuszemus bende malum eşim burda gezip tozuyoruz işte Şeniz kızma derincim kızma kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2

ne kadar güzel emin ol çok isterdim şimdi orda olmayı annemlerle konuştum az önce samsunda geziyoruz dedi....kısmet diyorum ...size iyi eğlenceler resimlerinizi bekliyorum.

canımsın benim...annenler merkezdelermi yoksa köprüdemi canım,biz buluşamadık ben gidemedim arayamadımda kızları ayıp oldu ama aksilikler bırakmadıki nihayet döndüm ve işe başladım bir avukatın bürosunda,onun her işini yapıcam geçici bir süreliğine yine iş arama eylemlerim devam ediyor en azından çalışarak araştırıcam evde oturmaktan iyidir,(laf aramızda evdekilerde de anlaşamıyormki )ayyy dün akşam trabzondan eve nasıl geldim anlatsammı ama derinden fırça yermiyim ki...

prenses hayırlı olsun yeni işin :emir_bebek:

tşk ederim canım mecidiyede yapı kredinin oralarda ben sana tarif ederim çarşıya indiğinde gelirsin olur mu yanıma eşin ne zaman gidecek ohh allaha şükürler olsun,rahat en azından iş arıcam gene ama kardeşimle aynı ortamda olmaacam

selammm kızlarrrr!!opuyorumnanaktanherkese mutlu haftalarrrr diliyorumm!
prensess niyee anlaşamıyosunuzz kardeşinlee yaaa??:sm_confused:
yeni işin hAYIRLI OLSUN!
trabzondan nasıl döndünn anlat bakemmm???

selammm kızlarrrr!!opuyorumnanaktanherkese mutlu haftalarrrr diliyorumm!
prensess niyee anlaşamıyosunuzz kardeşinlee yaaa??:sm_confused:
yeni işin hAYIRLI OLSUN!
trabzondan nasıl döndünn anlat bakemmm???

ben bişey yapmıyorum ona derin,evlendim ayrıldım diye hala bunu kabullenemiyor,okulda bitti ya atanamadıda evde duruyor beni yiyor görcen...
kızmak yok bak anlatıyorum ben trabzondan otobüse bindim ya valizler çuvallar eşyalar koliler herneyse işte normal otobüse bindim,giresunda indim orda epey takıldım felan sonra gece arkadaşım beni samsuna getirdi mahalleden taksiye bindim,-anne,ben geldim.otobüs heryerde mola verdi,bu kadarda mola verilmez ki ama demi kaydirigubbakcemile3

ben bişey yapmıyorum ona derin,evlendim ayrıldım diye hala bunu kabullenemiyor,okulda bitti ya atanamadıda evde duruyor beni yiyor görcen...
kızmak yok bak anlatıyorum ben trabzondan otobüse bindim ya valizler çuvallar eşyalar koliler herneyse işte normal otobüse bindim,giresunda indim orda epey takıldım felan sonra gece arkadaşım beni samsuna getirdi mahalleden taksiye bindim,-anne,ben geldim.otobüs heryerde mola verdi,bu kadarda mola verilmez ki ama demi kaydirigubbakcemile3
günaydınnn kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
prensess nee diyemm ben sanaaaa!!!:olmaz:
kızz annen çok merak etmiştirrr!!!
bu şekilde davranmanın sebebi biraz da onlarr sanırımm!!
eğerr izin verselerdi haber veriridin!a.s
kardeşin de saçmalıyoorr amaaa bakk şimdii ona kızdımm!:olmaz:
neyse kız acıktımm diyoo gamyoncuiremsuöptümm şimdilşkkk!!opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrrrr!!!opuyorumnanaktan
prensess nee diyemm ben sanaaaa!!!:olmaz:
kızz annen çok merak etmiştirrr!!!
bu şekilde davranmanın sebebi biraz da onlarr sanırımm!!
eğerr izin verselerdi haber veriridin!a.s
kardeşin de saçmalıyoorr amaaa bakk şimdii ona kızdımm!:olmaz:
neyse kız acıktımm diyoo gamyoncuiremsuöptümm şimdilşkkk!!opuyorumnanaktan

hele şükür canım bir konuda anladın beni,çok geç kalmadım ya otobüsten önce samsunda oldum ben gene kaydirigubbakcemile3izin istedim vermedi,çok bunaldım,iş meselelerini biliyon sanırım trabzon bir alem zaten,ağlaya ağlaya gönderdiler beni ,benim 1 gün bile olsa kafamı dinlemeye ihtiyacım var ama nerde....

hele şükür canım bir konuda anladın beni,çok geç kalmadım ya otobüsten önce samsunda oldum ben gene kaydirigubbakcemile3izin istedim vermedi,çok bunaldım,iş meselelerini biliyon sanırım trabzon bir alem zaten,ağlaya ağlaya gönderdiler beni ,benim 1 gün bile olsa kafamı dinlemeye ihtiyacım var ama nerde....
inşallah herşey yoluna girer prensesimm!:teselli:
kadınların türkiyedekii kaderi buu sanırsamm!!
kendine mukayyet ol!
çok kafanı yorma herşey olacağına varır!

Back