Samsun///55

yaa sonrada özledim deyip yesin adamın kafasını :mymeka: ben gibii:lepi::lepi:

iyi haftalarr kızzlarrr!!!opuyorumnanaktan
denizz senin şu kocanda gelemedi bir türlüü yaa!!:teselli:
aaahhhhh ahhh mafoldumben evet gelemedi canımya :a015:
prenses hee burdaa çokkk varrr cilveliii!!!!zemuszemus
kimmiş kız cilveli hatun :umursamaz:

hayırlıı günler kızlarr nerelerdesinizz napıyonuzzzzzzzopuyorumnanaktan
teşekkürler canım sanada opuyorumnanaktan sahura kadar oturup öğleye kadar uyuyorum
delikafadulden

yeni işimin şartları şu : sabah,8 akşam 10,30 + 400 milyon maaş sigortamda yapılmıyor + hertürlü işi yaptım bugün , allahım ne olur kabus olsun uyanayım bu kabustan

suprensesi neler olmuş yaaa iyi yapmışsın aslında hiç bişey senin sağlığından ileri değil bu adam sana kafayı yedircektilmaz:....sonunda yeni işin şartları baya ağırmış ama sinir ola ola çalışmaktansa yeni bi iş bulana kadar hiç yoktan iyidir..üzülme cnm ben de özledim kk yı ama çok kötüyüm dün gece nerdeyse hastanelik oluyodum....mafoldumben

derin naciye mi oldun kız hemide cilvelisinden Allah seni emi hiç gülesim yoktukaydirigubbakcemile3

denizk garibim hala koca hasretiylenmi yanıyon sen ..opuyorumnanaktanyaa şaka bi yana gerçekten zor be ya Allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun inşallah...
yeni arkadaşlarda gelmiş aramıza hoşgelmişler ben bi süre topiğinizin hatta kk nın hayalet kuşu misali uçu uçu veririm buralara şimdlik öptüm herkesi ..

mutlu hafta sonlarıı kızlarrr!!!!opuyorumnanaktan
prenses her işte bir hayır vardır mutlaka biraz sabret canım eminim bulursun daha iyisini!!:teselli:
kuusuum naciye oldumm çok nemruttumm yaaaaa!!!!:roflol:
yakıştıramadın mıı kııı???:icecream:

ayy arkadaşım sana herşey yakışır opuyorumnanaktanda hani sen biraz kemik kıransın yaÇok üzgünüm çoook ondan şaşırdımkaydirigubbakcemile3 ...ol kı cilveli ol..ne güzel...zemuszemusbüle büle

biraz değişiklikte fayda gördümm kendii çıkarlarımm içinn!!!!:roflol:

bugün 2. gün biraz daha iyiydi bide gerçekten acayip yoruluyorum ama kafam rahatladı aslına bakarsanız ,hayalet kusum,cilveli derinim iyi ki varsınız kızlar iyiki yanımdasınız,sizi çok seviyorum

iyi pazarlarr arkadaşalrrr!!opuyorumnanaktan
prenses canım yaaa bakk en azından psikolojin bozulmuyooo!!:1hug:
sen çalış yeter ki canım eminim daha iyi fırsatlar da çıkar!!!

slm arkadaşlar opuyorumnanaktan ben çok mutluyum istanbuldayım :lepi: eşim gelemedi ben onun yanına geldim hihoyyyt burda işleri var onları halledip döneceğiz :CüvCüv: prenses canın sıkma canını eminim herşey en kısa zamanda hallolacak CADIARZU ve tamda istediğin gibi bi işin olacak :Saruboceq:

ne haftasonu kızlar yeni geldim eve allah canımı alsada kurtulsam şu dünyadan

iyi akşamlar kızlarrr!!opuyorumnanaktan
prensess sağlam dur lütfen böyle konuşma aç açık değilsin şükrolsunn!:teselli:
deniz ohh ohh keyfini çıkar oralarınn çok sevindim senin adına!!kaydirigubbakcemile5

işallah bitanem senin adına çok sevindim inan eşine kavuşmuşsun baksana ne güzel,atakumda bahar marketler var belki duymuşsundur onun ömürevleri şubesinde çalışıyorum iştelaelaelaelaelaeama iş arıyorum bir taraftanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…