- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #3.061
yaa sonrada özledim deyip yesin adamın kafasını :mymeka: ben gibii:lepi::lepi:canım benim ya,samsundamı peki gemi orula aranız nasıl kızlar benim berbat ötesi bişey,şu kusumm da hamile kaldı özlettirdi kendini demi
hayır canım ne samsunu polonyada mafoldumben keşke samsunda olsa ben giderim o gelmesede opuyorumnanaktan
derincim bana denizin kocası gibi bi koca lazım,su gibi başlamış katılsammı acaba
kimmiş kız cilveli hatun :umursamaz:iyi haftalarr kızzlarrr!!!opuyorumnanaktan
denizz senin şu kocanda gelemedi bir türlüü yaa!!:teselli:
aaahhhhh ahhh mafoldumben evet gelemedi canımya :a015:
prenses hee burdaa çokkk varrr cilveliii!!!!zemuszemus
teşekkürler canım sanada opuyorumnanaktan sahura kadar oturup öğleye kadar uyuyorumhayırlıı günler kızlarr nerelerdesinizz napıyonuzzzzzzzopuyorumnanaktan
nolldiii kiii???:sm_confused:ben işten ayrıldım...
nolldiii kiii???:sm_confused:
kesin mi???
hayırlı iftarlarr....opuyorumnanaktan
ben işten ayrıldım...
hayırlısı olsun prenses üzülmee!!:teselli:iş bulana kadar markette kasiyer olarak çalışacam canım yarın iş başı yapıyorum
hayırlısı olsun prenses üzülmee!!:teselli:
canım benimm geçerrr eminim sen dik durr moralini bozma yeter!!!:teselli:gececek demi derin bu günler de
mutlu hafta sonlarıı kızlarrr!!!!opuyorumnanaktan
prenses her işte bir hayır vardır mutlaka biraz sabret canım eminim bulursun daha iyisini!!:teselli:
kuusuum naciye oldumm çok nemruttumm yaaaaa!!!!:roflol:
yakıştıramadın mıı kııı???:icecream:
biraz değişiklikte fayda gördümm kendii çıkarlarımm içinn!!!!:roflol:ayy arkadaşım sana herşey yakışır opuyorumnanaktanda hani sen biraz kemik kıransın yaÇok üzgünüm çoook ondan şaşırdımkaydirigubbakcemile3 ...ol kı cilveli ol..ne güzel...zemuszemusbüle büle
ne haftasonu kızlar yeni geldim eve allah canımı alsada kurtulsam şu dünyadan
iyi akşamlar kızlarrr!!opuyorumnanaktanslm arkadaşlar opuyorumnanaktan ben çok mutluyum istanbuldayım :lepi: eşim gelemedi ben onun yanına geldim hihoyyyt burda işleri var onları halledip döneceğiz :CüvCüv: prenses canın sıkma canını eminim herşey en kısa zamanda hallolacak CADIARZU ve tamda istediğin gibi bi işin olacak :Saruboceq:
slm arkadaşlar opuyorumnanaktan ben çok mutluyum istanbuldayım :lepi: eşim gelemedi ben onun yanına geldim hihoyyyt burda işleri var onları halledip döneceğiz :CüvCüv: prenses canın sıkma canını eminim herşey en kısa zamanda hallolacak CADIARZU ve tamda istediğin gibi bi işin olacak :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?