Samsun///55

valla ağrım öyle çokki bulantılarım öyle dayanılmazki kapris değil benimki o yüzden mecburen yakınmalarıma şahit oluyo...olucakta...:CüvCüv::roflol:

bende doğma büyüme samsunluyum samsunu çok seviyorum bayada samsunlu çok fromda
hoşgeldin topikimize a.s. samsunda oturuyosun sanırım :lepi:

derincim slm opuyorumnanaktan varya senin kocan çok biliyo :mymeka: kızdırmasın benii ha klava:

valla ağrım öyle çokki bulantılarım öyle dayanılmazki kapris değil benimki o yüzden mecburen yakınmalarıma şahit oluyo...olucakta...:CüvCüv::roflol:

ne yapsan haklısın canım öyle kolay değil yani bende çok cızbızım hamile hiç olmadım ama normaldede ne olsa ah ohh derim yani -tatlicadiarzu- ama sağolsun canımcımda hiç artık yeter demedi :Saruboceq:

devamm ett kuusummm!!!!kaydirigubbakcemile5
biz çekiyozz onlarda çeksinn azzcıkk nolcekkk???:mymeka:

etcem yavrum alcam intikamımızı yaşasın kötülük..yok öyle sıpayı koyup kenarı çekilmek ben ne çekiyosam oda çekicek..ama hakkını yiyemem hiç off dediğini bilmem..kızımdada çok yardımcı olmuştu bana...
hoş geldin cnm selamlar formdayız tabeee bacım bize takıl sende olkaydirigubbakcemile3

heee haklıyım demi ama ayyy feminist damarım kabardı yineee inşallah sende isteyen herkezde yaşar bu duyguyu cnm..:CüvCüv:

suprensesi demişsin ya sivilce için canını okuyom annem seni hayal ediyom ben seniki artık hamile kalınca sen şu yazıdaki ahmetin bile yerinde olmak için kimbilir neler yapıcak garibim:roflol::roflol:

kuşumm sağol canım amin inşallah :Saruboceq::Saruboceq: haklısın tabi benim başım ağrısa mızmızlıktan çevremdekileri kaçırıyorum :lepi: hamile olduğumda düşünemiyorum hiç eşime diyorum ilk 3 ay ve son 3 ay yanımda olursun başka türlü beni kimse çekmez diyorum :roflol::roflol: annemede haksızlık yapmıyımyaa oda katlanır herşeyime :kedi::kedi:

GÜÜÜNAYDIIIIIN SAMSUUUN opuyorumnanaktan

CÜMLETEN HAYIRLI RAMAZANLAR CANLARIM kaydirigubbakcemile5

CANIM MEMLEKETİME ANKARADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR,
SEVGİLER :1hug:a.s.

suprensesi demişsin ya sivilce için canını okuyom annem seni hayal ediyom ben seniki artık hamile kalınca sen şu yazıdaki ahmetin bile yerinde olmak için kimbilir neler yapıcak garibim:roflol::roflol:

mesela gecen gece erkek arkadaşım arazide,çok önemli nir görev tel.la konuşmak kesinlikle yasak,ben msj attım aşkım çok önemli ne olur bir yolunu bul ara,o ara annemlerde trabzondaydıya tek kaldığımı biliyordu aradı bu beni ne oldu felan ben aynen şöyle : - karnım ağrıyor...kaydirigubbakcemile3 ...
kaydirigubbakcemile3

mrb canım ,hoşgeldin bizdende ankaraya kocaman slmlar a.s.

canım sen nerdensin samsundamı yaşıyorsuna.s.

hayırlı ramazanlarrrrr canlarımmm!!!opuyorumnanaktan
yuhh sana prensess adamm nee dediii pekiiii sana ????:sm_confused:

hayırlı ramazanlarrrrr canlarımmm!!!opuyorumnanaktan
yuhh sana prensess adamm nee dediii pekiiii sana ????:sm_confused:

iyide böyyle küt diye söylemedim azda naz cilve yaptım ne dicek- aşkım benim,yanında olsam öperdim geçerdi ama öptüğümü düşün olurmu:kedi:

çokk şükürr iyidirr ayşegülcüğümm!!opuyorumnanaktan
samsunlu musunn??
nelerr yaparsınn??
benn samsunluyumm fakatt muğladayım!
sen nasılsınnn???
çok mu sordummm yawww???fisfisfis

çokk şükürr iyidirr ayşegülcüğümm!!opuyorumnanaktan
samsunlu musunn??
nelerr yaparsınn??
benn samsunluyumm fakatt muğladayım!
sen nasılsınnn???
çok mu sordummm yawww???fisfisfis
a.s.
bide soruyonmu kızı korkutup kaçıranihangisinden başlasın ya bi yavaş derinim

hoşgeldin ayşegülcük :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…