Samsun///55

iyi pazarlaarrrrrrr!!!!opuyorumnanaktan

ay benim normal bir günüm olmayacakmı balla buluşacaktık anahtarımı evde unuttum bu saate kadar balll bana yardımcı oldu çilingir aradık bulduk adamın kapısının önünde oturduk ya çok komikti siz ne yapıyorsunuz

geçmiş olsun canım neyse ki bulmuşsunuz çilingiri!a.s
biz balkonda oturupduruzzz!!!:1rolleyes:

derincim teşekkürler bende iyiyim çok az kaldı canımın gelmesine o zaman çok daha iyi olacağımopuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar hemşolarım ..derincim hamilelik zor geçiyo berbat miğde bulantıları felan var ama dün doktora gittik herşey çok güzel dedi ..11 mm ollmuş boyu ufacık ama kalbi bi atıyoki sorma ....Allah ne büyük ufacık şeyde kalp var isteyen herkese nasip etsin inşallah..

vayy kızlar neler oluyo böyle zemuszemus şiirler ağlamalar bakın bende ağlarım sabrım tükenmek üzere zaten :kedi: amin kuşum amin inşallah nasip eder rabbim :Saruboceq:

ben kk da buraya yazmayanlarla msnden görüşmeme gibi bir karar aldım bu karar özellikle zeynep sultan için geçerli ))

selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
kuusuumm canım benim anne olmak dünyanın en büyük mucizesii bence!
isteyenm herkese versinn allahım...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…