Samsun///55

ya heralde benden daha hızlısı yoktur şu dünyada dün biriyle çıkmaya başlamıştık,herşey çok güzeldi felan facebookta ilanı aşklar felan yalnız bitti,acaba huysuz olan ben miyim ,bir fikri olan var mı

selam herkese derincim senin ve bütün arkadaşlarımınd kandili mübarek olsun...
kız suprensesi biraz geçmişe baktımda biseydim barışmazdım valla ne güzel izmir'e gelcekmişsin.tüh ne yapsak küssekmi yine.opuyorumnanaktanaman şaka şaka..
bide hakikatten ne bu hız böyle hemen şutluyon herifleri kızım cadısın sen ondan bize böyle yapıyosan sevgilini düşünemiyom bile.:roflol:şaka aman haaaa şka vallalülülülülülü

teşekkür ederim derin kuşum sizlerin ve tüm arkadaşların kandili mubarek olsun bütün dualarımız kabul olur inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
prenses inan yetişemiyorum artık hızına ne zaman ayrıldın ne zaman barıştın ne zaman yeni biri oldu takip edemiyorum kafamçokkarıştı

yok bu sefer ciddiyim , çok tatlı bir çocuk resmini gösteririm ,ben aşık oldum ya ama bu seefer değişik derinde benimle ilgilenimiyor artık,denizk ortalarda yok sen hamilesin kusummm bide bana çenesi düşük derler bak hiç söyledimmi,büyük başarı benim için he bu arada haftaya salı sevgilim geliyooo,bu sefer göreceksiniz ne kadar ciddi olduğumu...

zaten uzaktan uzağa sorun yok iyi davran bari çocuğa resimleride görcem valla...yok cnm bnm çenesi düşük olurmusun hiç sen ..derin yoğun herhalde bugünlerde eşi hala evdeyse zor olurr ..ama güzelde olur.koca kışı sakin geçiriyo bari yazın tadını çıkarsın geçen kş çok bunalmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…