- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.601
prenses diyorumya çok detaylı gezmedik diye bugün çıkacaktık olmadı pazarteside işim var salı belki çıkar dolanırız harikaherşey bilmiyorum dün nişan elbisesi diye çıktık günlük kıyafet aldık geldik :sm_cool:
sonuçta alırız inşallah en güzelinden bişeyler zaten hiç bitmiyo o güzel şeyler der eşim hep delikafadulden ama kadın olmakta galiba birazda bu zemuszemus genelde kontrollü harcarım ama insanın aklı kalınca kalıyo ne yapalım yani kaydirigubbakcemile2
bide gelince çamaşır telaşına düşmüşsündür sen eşin kızmadı demi ama ne yapayım pazartesiye kadar bekleyemezdim çatlardım çattt diye delikafadulden balll da götürecek beni denize ama 2 hafta daha girilmez burda serin oluyor hala biliyormusun özlelikle akşamları felan hava çok yakıcı bir güneş yok burda
küsüm emele derincim kedi örecem ona ne renk olsun kuzenime pembe ördüm gerçi o beimle konuşmadı ama(((
slm kızlar ben cok yeniyim burda
slm kızlar ben cok yeniyim burda
merhaba kızlar iyi pazarlar!evet prenses akşam geç geldika.s çamaşırları attım hemen yıkadım ama bugün de ben hastalandım halsizlik var üstümde:a015:!eşim kızmadı ama bak dikkatli ol diye de uyarmadan edemedi anlıyosundur işte!a.semelin beyaz kedisi var sarı ya da turuncu olabiliropuyorumnanaktan prenses küsme kızıma o daha bebeeekkkk!
edaerkut hoşgeldin aramızaa.s. gel buyur canım neresindensin samsunun?...:sm_confused:
kızlar slm geldim gidiyorum bahçeye bekliyolar akşama konuşuruz a.s.a.s.
kızlar slm geldim gidiyorum bahçeye bekliyolar akşama konuşuruz a.s.a.s.
bebekmiş hıh:1closedeyes:öbürüde çok biliyor zaten ama haklı ay dün başıma ne geldi anlatsam şok olursun anlatcamda şimdi çıkmam lazım çarşıya gidecem uyuyakalmışım yeni kalktım -tatlicadiarzu-
yaa ben gelince kimseler olmuyo burda ....
slm kızlar nasılsınız ben yorgun mirmirmirmir
merhabalarrrrr!a.s.suprensesi ne oldu yine?:uhm:kuusuum sen eskisi gibi takılmıyosun buralara!neler yapıyosun bakiimmm?...:sm_confused:
bu sefer akıllandım yazıları kaydettim atarım sana yarın okursun şok olacan ya bişey yapmadım da biriyle konuştum bi kızla yardım edecektim hesapta anlattıklarından sonra şalırıdm kaldım
ayy ben bugün varya 5.5,30 gibi uyandım sonra bi yere gittik balı zor ikna ettim gezdik felan odamı toplayacam şimdi off ya sihirli bir çubuk olsada şu odam toplu olsa
ya siz ne konuşuyonuz derinle yaa niye beni çatlatıyonuz yaaaaaaa
ya siz ne konuşuyonuz derinle yaa niye beni çatlatıyonuz yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?