Samsun///55

ben geldiiiiiimmmmmma.s.!evet prenses denize gittik ama öncesinde acile gittik:a015: kızım ateşlenmişti gece gündüz düştü derken tekrar çıktı!neyseki şimdi iyia.s deniz iyi geldi!su süperdi ama ben eskisi kadar yüzme heveslisi değilim nedense!.....:1no2:

bide gelince çamaşır telaşına düşmüşsündür sen eşin kızmadı demi ama ne yapayım pazartesiye kadar bekleyemezdim çatlardım çattt diye delikafadulden balll da götürecek beni denize ama 2 hafta daha girilmez burda serin oluyor hala biliyormusun özlelikle akşamları felan hava çok yakıcı bir güneş yok burda

küsüm emele derincim kedi örecem ona ne renk olsun kuzenime pembe ördüm gerçi o beimle konuşmadı ama (((

hoşbuldum neler yaptınız bugün zaman daraldıkca heyecan artmıştır değilmi gülnur

ben de iyim tşk. ederim
ayyy sorma hayatım milleti heyecan sardı kimi pala bıyıklarını aldırmaya gitti, kimi orman kaşlarını yoldurmaya gitti kuaföre:roflol::roflol:

kendim için çooookkkk güzel şeyler var henüz karar veremedim ayy ben ne zamandır çarşıları gezmemişim neler var neler hihoyyyt ama kardeşim istediğini buldu sayılmaz sade bişey istiyo inşallah buluruz tez zamandakaydirigubbakcemile5

samsun çarşıya baktınızmı bide yeşilyurttaki kotonda hepsi birbirinden güzel ya demi benimde çıkmam lazım aslında da,ayşegül diye bir arkadaşımız var canım topikte o bugün şey dedi tozludada varmış güzel şeyler,yarın ararsa beni işini bitirince elbise bakmaya çıkıcaz ay yarın herkese sözüm var:))))))))

ben resimlerle yetinirim gülnur artık çok zevkli oluyor buluşmalar ya,gülsen ablamda yok ortalarda :1shok mu yoksa :))sanmam ama benim ablamın her hali güzeldir :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…