- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.581
kız ne işin vardı hastane başlarında korkulur senden haa o kadar yere nasıl gittin delikafadulden
ablacığım bende çok istiyorum hepberaber olmayı ama karar suprensesinin tabii , heyecan var heyecandan çok mutluluk da var şimdiden :))
ben geldim kimse yokmu?
ben geldiiiiiimmmmmma.s.!evet prenses denize gittik ama öncesinde acile gittik:a015: kızım ateşlenmişti gece gündüz düştü derken tekrar çıktı!neyseki şimdi iyia.s deniz iyi geldi!su süperdi ama ben eskisi kadar yüzme heveslisi değilim nedense!.....:1no2:
kızlarrrr yine ben geldim nerelerdesiniz yaaaa niye kimse yok burada allah allah:uhm:
ben burdayım sanırım sadece :1shok:
slm kızlar bende burdayım nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
deniz hoşgeldin tatlım nasılsın?
şükür birinden ses çıktı:) nasılsın?
hoşbuldum neler yaptınız bugün zaman daraldıkca heyecan artmıştır değilmi gülnur
ben de iyim tşk. ederim
ayyy sorma hayatım milleti heyecan sardı kimi pala bıyıklarını aldırmaya gitti, kimi orman kaşlarını yoldurmaya gitti kuaföre:roflol::roflol:
he he kimmiş onlar :)))))
kendim için çooookkkk güzel şeyler var henüz karar veremedim ayy ben ne zamandır çarşıları gezmemişim neler var neler hihoyyyt ama kardeşim istediğini buldu sayılmaz sade bişey istiyo inşallah buluruz tez zamandakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?