- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.541
öyle işte ay ne güzel yaz geldi efil efil eteklerimi giyinebiliyorum tişörtlerimi felan ahh bide denize girebilsem ballllın bana sözü var denize gitcezz he he siz nasılsınız derincim ya öylede bilyon ben başımı derde sokarım ama çıkmasınıda biliyorum gerçi bu ara sakinim şöyle 3 gündür felan ama işler çok yoğun ya
güneş ablacım bu torun olacak sanırım sana çok benziyor gerçi senide resimlerden gördüm ama :))))))))))
şirinyerdeyim canım ,,vereliniortak
suprensesi hakketten de çok olmuş üç gün bak tebrik ederim seni!...:mymeka:azcıkk rahat dur bi nefes al bacım yaaa!:sm_confused:
güneş abla biraz bilirim oraları....a.ssamsunun neresi peki çok mu sordum?
size bişeygöndercektim vazgeçtim
yaaa ben varya ikinizede uçacam burdan haaaÇok üzgünüm çoook bi bacağımı samsuna bi bacağımı muğlaya:mymeka: ..bensiz dedikondu heeee ...küstüm lan size..laelaelaelaelaegünaydın ayşegül a.s.ben iyiyim sen nasılsın?!prenses yine biyerlerin ağrıyo senin yaaa!:1shok:evet öğlende eşim geliyor rahat konuşamayız iki gibi iyia.s ortalığı da topluyorum ya gidince!dedikodu birikmiştir şimdi bir sürü!yok kız bilmiyordum çalıştığını:sm_confused: geçen gece kk.daydı ben çıktım konuşamadık nerde iş bulmuş?...
hey allahım yaa ub cadının ütüsü bittimi len ..hem küsüm işte daha öyle ortaya söylüyom .bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööşakkıdıütücülük delikafaduldendelikafadulden
şaka ya okursa öldürecek beni,dün geldi sabah nete ben akşama kadar netteyim dedi az ütüm var dedi ütüsü akşama ancak bitmiş bende akşamdan beri takılıyorum ona ütücü diye
ayyyy heç zengin fakirin halinden ne anlar hesabı ...biz geberiyoz buralarda ..sıak zaten beynim pişmiş naniknaniknaniknanikkendi bide sucu olcak insan buz gibin bi damacana kapıp gelir ..buyur abla susamışsındır deyin .:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Allah seni bildiği gibi yapsın emi?bende gerçek sandım!bende temizlik görevlisiyim o zaman!...:roflol:
iyide akşama kadar ütümü olurmuş neyse susalım valla beni öldürür canım ben biraz çalışayım yoksa ütücülük yapacak bir işim bile olmaz ben hiç becerememde
canım güneş abla samsundan bahsetmiyor şirinyer izmirde,,,,ya derincim uslu durmam lazım hele son olaydan sonra biliyon gerçi canım sıkılmıyo değil hanialkisalkisalkis
benden size gelsin .
slm ben geldim ama kimse yok galibaa neyse opuyorumnanaktan
slm ben geldim ama kimse yok galibaa neyse opuyorumnanaktan
canımcım nasılsın
iyi akşamlar kızlarrrrr!...napıyosunuz?var mı yeni olay?....
İyi akşamlar kızlar.hihoyyytNasılsınız görüşmeyeli.
Suprensesi en iyisini yapmışın valla.Gez bizim yerimize de.
ne gezme ne demezsin delirtti gene beni size gelecektimde ağlıyordum şimdi sizinkiler soracak neden ağladığımı olmayacak bende takıldım öylesine işte
Naptı kız gene.:mymeka:Gelseydin keşke.Sorsunlar ne var anlatırdık biz de.Noldu anlat hele.
canımcım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?