- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.361
Selam kızlar.Nasılsınız?a.s.
selam millet ohhhh sefanız olsun valla millet buluşmadan buluşmaya koşuyo ..bizimde perşembe var bişey olmazsa misafirler süpriz yapmazsa bende gidicem anacım ..bakarsınız o zaman bacınızı resimlerine ..yakıcam bu sefer ..ortalığı hahahaha..
bende o yüzden 7 cihana haber salmaya çalışıyorum,eskiden ne güzelmiş kocalar almanyada ohhh ay bir ben bulamadım öyle birini şöyle asker polis kaptan ffelan olsa çok az zaman eve gelebilse ona bile razıyım,hem özlem olur sevgili gibi ne güzel bende annemin kızı olurum ayy ne yapsam su gibiye çıkıp not mu bıraksam derincim delikafadulden
bende o yüzden 7 cihana haber salmaya çalışıyorum,eskiden ne güzelmiş kocalar almanyada ohhh ay bir ben bulamadım öyle birini şöyle asker polis kaptan ffelan olsa çok az zaman eve gelebilse ona bile razıyım,hem özlem olur sevgili gibi ne güzel bende annemin kızı olurum ayy ne yapsam su gibiye çıkıp not mu bıraksam derincim delikafadulden
slm su prensesi öyle sandığın kadar kolay değil senağlama yanlız kalıp kocanın dönüşünü beklemek çünkü benim eşim gemide çalışıyo tamda senin istediğin gibi her gece değil aylarca eve gelemiyo uygun olduğunda ben gidiyorum gemiyeevet aslında diğer evliliklerden çok farklı yıllar geçsede heyecan hiç bitmiyo aşk herzaman en üst noktada :asigim: inşallah hayal ettiğin gibi bir evliliğin olur ve bundan hiç pişmanlık duymazsına.s.a.s.
slm su prensesi öyle sandığın kadar kolay değil senağlama yanlız kalıp kocanın dönüşünü beklemek çünkü benim eşim gemide çalışıyo tamda senin istediğin gibi her gece değil aylarca eve gelemiyo uygun olduğunda ben gidiyorum gemiyeevet aslında diğer evliliklerden çok farklı yıllar geçsede heyecan hiç bitmiyo aşk herzaman en üst noktada :asigim: inşallah hayal ettiğin gibi bir evliliğin olur ve bundan hiç pişmanlık duymazsına.s.a.s.
derincim 5 yıl oldu artık ama hiç öyle gibi gelmiyo 5 ay desek o bile fazlakaydirigubbakcemile3 güzel olduğunu biliyorum ama bazen çok zorlanıyorum
denizciğim boşver ya şanslısın bence de!a.sdaha çok kıymetin olur!kaç yıllık evlisiniz? ilgimi çekti valla!yerimseniben
Ben de iyiyim canım.Yalnız bugün canım çok sıkıldı.Pazarın uyuzluğu herhalde.:mymeka:selam kızlara.s.!idare edip gidiyoruz işte balcığım sen nasılsın?:sm_confused:
Selam kızlar.hihoyyyt
Ben de iyiyim canım.Yalnız bugün canım çok sıkıldı.Pazarın uyuzluğu herhalde.:mymeka:
Sana şimdi bir ısmarlarım.:mymeka:Kız geç oldu diyom başka zaman söz.:1hug::asigim:a.s.benimde hadi çıkalım yaaa,yemek yeriz döneriz fazla geç kalmayız ben ısmarlıyom :)hadi ya
Sana şimdi bir ısmarlarım.:mymeka:Kız geç oldu diyom başka zaman söz.:1hug::asigim:a.s.[/QUOTE
iyi tamam susum delikafadulden
Selam kızlar.hihoyyyt
Ben de iyiyim canım.Yalnız bugün canım çok sıkıldı.Pazarın uyuzluğu herhalde.:mymeka:
Sana şimdi bir ısmarlarım.:mymeka:Kız geç oldu diyom başka zaman söz.:1hug::asigim:a.s.
ben de pazar günlerini çok sevmem:1no2: bugün iş yapacaktım hiçbirşey yapamadım!kız prenses bak aklı başında biri bu balll aferin!kaydirigubbakcemile5hava karardıktan sonra dışarı çıkmayın oturun poponuzun üstünde bakkiiimmm!...
aşkolsun ben aklı başında değilmiyim :1closedeyes:bana bişey olmazburası atakum hem
yok canım ne bileyim ya samsunda önceden dışarıya çıkılmıyordu akşamları :sm_confused:atakumda çıkıyorduk ama dayımla halamla falan yalnız takılamıyorduk kız kıza falan!...kaydirigubbakcemile
Allah yardımcın olsun canım!:teselli:çocuk da var sanırım!çocuk olunca zor olur gerçekten şaka bir yana!...a.s
:1closedeyes:
denizcim ailen yanındadır ama senin samsundalardır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?