- 22 Ocak 2009
- 4.825
- 7
- 158
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.341
iyiyim ayşegülcüğüma.s az sonra eşim yemeğe gelir gelene kadar takılıyorum kk.da!...sen nasılsın memleketten ne haber?...
ayyy ben yapamam heralde ya sabah kahvaltı öğlen yemek akşam yemek allah yardımcın olsun ama yok yok ben almayayım şöyle koca dediğin her zaman eve gelmeyecek sıkılırım ben o yüzden kaptan asker yada polis lazım bana ne o oyle 5 vakit evde
olur canım sahile gidebiliriz banada yakın hem direk aşağı doğru gideceğim :)) ben 7,30 gibi çıkarım bir aksilik olmazsa haberleşiriz yine.derinciğim ben kk dan kimseyle şahsen görüşmedim suprensesi ilk olacak :))
ballla haber vereyim o zaman,zeynep sultanada haber verecem ama sanmıyorum az dedikosunu yapsam ayıp lur mu onun
sorma ya hiç işim bitmiyo:1no2: elalemin karıları o gezme senin bu gezme benim dolaşıyo hiç iş güç yok!ben burnumu çıkaramıyorum birde benim cadı var malum!adam birde sürekli birşeyler istiyor aşerenler gibi doyuramadım bi türlü!...
yahu bu zeynep sultan kim bi anlat hele çatlayacam şimdi meraktan
allah yardımcın olsun gerçi iyi olunda herşeyi hakeder ben şimdiki halimle diyorum hani zaten zırt pırt hasta oluyorum kaldıramam evliliği ama evlenirsemde katan asker yada polis olacak bunalıyorum ben çünkü onlar sürekli evde kalmıyorya ha bu aradanda duyurulur yakın akrabanız varsa kaptan,asker polis ben buralardayım biliyorsunuz kaydirigubbakcemile3 su gibiye çevirdim burayı kaydirigubbakcemile3
buluştunuz mu kız ayşegülle?:sm_confused:burda bir emekli yüzbaşı varmış ama yaşı büyüktür teyzeme söylediler ama istemem dedi:1no2: benim akrabaların hepsi evli ya da emekli asker canım sana uyanı bulursam söyleyecemCADIARZU hiç yapmadığım işleri yaptıracan bana!...:jeyyar:
günaydın hatunlar,suprensesiyle buluşamadık derinciğim. ben 19,30 da işden çıkıyorum mesaj atmış ama 19,30 da,geç olduğu için sabah aldım .anlayacağın haberleşemedik.sizler nasılsınız?
günaydın hatunlar,suprensesiyle buluşamadık derinciğim. ben 19,30 da işden çıkıyorum mesaj atmış ama 19,30 da,geç olduğu için sabah aldım .anlayacağın haberleşemedik.sizler nasılsınız?
sen beni anlamadın derin ama ya ben koca aramıyorum,istemiyorumda sadece her akşam eve gelmeyecek bir mesleği olan birini arıyorum anladınmı yoksa diğer türlü bir sürü var,ben sıkılırım ne o oyle her akşam eve gelecek seninki bide öğlende geliyor,anladınmı kaptan uzun yol şofor istemem ama onlar tuhaf oluyor,yada ben türkiyede oalcam kocam yurdışında öyle bişey arıyorum ben istemem ne o oyle her gün gör gör kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar!a.s.inşallah bi daha ki sefere buluşursunuz!sende suprensesi öyle kocayı biraz zor bulursunsırnaşık şey benimkinin öyle yapacağı bir iş vardı hesap uzmanı ol dedim evden uzak olurmuş o zaman sürekli diye girmedi sınavlara!...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?