- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
- #2.241
hee evet son aldığım duyuma göre kıraç ve volkan konak geliyormuş kızlarrr ben kesin konserdeyim yaniii :))
çalışıyorum ayşegül ve her zamankinden daha yoğunum canım(
uffsss bakma neşeme çok canım sıkılıyor aslında , bende yoğun olurum bugün kesin yaa herkes izinli bir biz mi çalışıyoruz,msn listemde kimse yok senağlama barii zamanımda çıkabilsemde eğlensem
canım merak etme aynı şekilde ben de çalışıyorum. dinlenmeye o kadar ihtiyacım var kiisenağlama
Kızlar günaydınnn haftaya samsuna geliyorum inşallah bebişim için birşeyler almak istiyorum hazır gelmişken. Uğrayabileceğim enn çok bebek mağazası nerede var??? a.s.
oda zaten beyaz evden dürüm almış ona dedimki tek lavaş al gitmiş nasıl yaptısa kocaman bişey almış bide aldıktan 3 saat sonra getirdiği için yine bir işe yaramadı yani ayranı içtim sadece delikafaduldenfazla kalmadı yanımda patronlar vardı odamda
tamam ayşegül gel sen deniz mevsiminide açarız olmadı
Selam kızlar.hihoyyyt Nasıl gidiyor iş güç?
Resmi tatillerde çalışmak çok gıcık değil mi?Ben sinir olurdum çalıştığım zamanlar.
Kıraç ve Volkan Konak geliyormuş demek.Kıraç'ı üniversite şenliklerinde dinlemiştim.Çok güzeldi.Volkan Konak da eminim çok kalabalık olur.
Hava güzel gibi görünüyor ama soğuk ya.Bugün kalın şeyler giymek zorunda kaldım.
tamam derin ciğim memnuniyetle senin içinde dinlerim alkisalkisalkis
çok gıcıkk bir durum ball bilemezsin şuan çalışıyorum yaa uyuz oluyorum uyuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?