Samsun///55

hayırlı akşamlar bol muhabbetler kızlar,ben çıkar öptüm hepinizi Şeniz

herkese iyi haftalar a.s.havalar burda süper :lepi:sürekli bahçede takılıyoruz ve yoğun geçiyor bu ara günlera.s umarım herkes iyidir görüşürüz canlar!....

günaydın suprensesi,hava göründüğü gibi çok güzel ve ben işdeyim akşama kadar ( sende bugün çalışıyorsun sanırım
derinciğim teşekkür ederim ben iyiyim çok şükür , sana iyi bahçe keyifleri

Günaydınn Kızlar...

Bayramınız kutlu olsun...

Samsun' un da bugün özel bir program var mı, konser falan ??

hee evet son aldığım duyuma göre kıraç ve volkan konak geliyormuş kızlarrr ben kesin konserdeyim yaniii :))

çalışıyorum ayşegül ve her zamankinden daha yoğunum canım (

uffsss bakma neşeme çok canım sıkılıyor aslında , bende yoğun olurum bugün kesin yaa herkes izinli bir biz mi çalışıyoruz,msn listemde kimse yok senağlama barii zamanımda çıkabilsemde eğlensem

Kızlar günaydınnn haftaya samsuna geliyorum inşallah bebişim için birşeyler almak istiyorum hazır gelmişken. Uğrayabileceğim enn çok bebek mağazası nerede var??? a.s.

uffsss bakma neşeme çok canım sıkılıyor aslında , bende yoğun olurum bugün kesin yaa herkes izinli bir biz mi çalışıyoruz,msn listemde kimse yok senağlama barii zamanımda çıkabilsemde eğlensem

canım merak etme aynı şekilde ben de çalışıyorum. dinlenmeye o kadar ihtiyacım var kiisenağlama

canım merak etme aynı şekilde ben de çalışıyorum. dinlenmeye o kadar ihtiyacım var kiisenağlama

mecidiyede 2-3 tane bebek mağazası var canım birde gazi cad. de iki yer var bildiğim kadarıyla. kolaylıklar dilerim sanada

Kızlar günaydınnn haftaya samsuna geliyorum inşallah bebişim için birşeyler almak istiyorum hazır gelmişken. Uğrayabileceğim enn çok bebek mağazası nerede var??? a.s.

canım bildiğim kadarıtla pazar günü özellikle mecidiyeye pazar kuruluyor ve çok güzel şeyler oluyor seçmek lazım tabi ama uygun hem kalitelide alkisalkisalkis

Selam kızlar.hihoyyyt Nasıl gidiyor iş güç?

Resmi tatillerde çalışmak çok gıcık değil mi?Ben sinir olurdum çalıştığım zamanlar.

Kıraç ve Volkan Konak geliyormuş demek.Kıraç'ı üniversite şenliklerinde dinlemiştim.Çok güzeldi.Volkan Konak da eminim çok kalabalık olur.

Hava güzel gibi görünüyor ama soğuk ya.Bugün kalın şeyler giymek zorunda kaldım.

merhaba kızlar!a.s.ondokuzmayıs şehrinin bayramını kutluyoruma.s şimdi orası ne güzeldir keşke gelebilseydim!eğlenceye gidip eğlenin bol bol!...hihoyyyt

leeenn şu dürüm muhabbeti de nerden çıktı:1shok: yiyen var yiyemeyen var !beyaz evi de özledim:1rolleyes: gençlik yıllarım dürümleriyle geçti -tatlicadiarzu-büyümeme katkı sağladılar gelişimimde en önemli etken döner!....kaydirigubbakcemile2

volkan konak süper ya dinleyin benim için de!...:lepi:

tamam derin ciğim memnuniyetle senin içinde dinlerim alkisalkisalkis
çok gıcıkk bir durum ball bilemezsin şuan çalışıyorum yaa uyuz oluyorum uyuzzzz

ben gitmicem konsere ama ya balll şeye gidelim senle üniversitenin şenliklerine 22 sinde başlıyormuş hemde eğleniriz,derincim ne güzel tadı vardır demi soslu soslu :))

tamam derin ciğim memnuniyetle senin içinde dinlerim alkisalkisalkis
çok gıcıkk bir durum ball bilemezsin şuan çalışıyorum yaa uyuz oluyorum uyuzzzz

boşver düşünme öyle ne yapacaz çalışcaz
ya ben erik çalmaya gittim biizm burda meyve bahçeleri var,böcek sardı beni :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…