Samsun///55

ben gitmicem konsere ama ya balll şeye gidelim senle üniversitenin şenliklerine 22 sinde başlıyormuş hemde eğleniriz,derincim ne güzel tadı vardır demi soslu soslu :))
Nasıl döneceğiz kız ordan.Biz bir keresinde orda kalıyorduk az daha.Dolmuşlar,otobüsler tıklım tıklım durmuyor bile.Erik mi çaldın?:1shok:O böceklerden birşey olmaz.Kov gitsin.:mymeka:

Döner mi dediniz.cokacimcoookÇok severim soslusunu.:1closedeyes:

Nasıl döneceğiz kız ordan.Biz bir keresinde orda kalıyorduk az daha.Dolmuşlar,otobüsler tıklım tıklım durmuyor bile.Erik mi çaldın?:1shok:O böceklerden birşey olmaz.Kov gitsin.:mymeka:

Döner mi dediniz.cokacimcoookÇok severim soslusunu.:1closedeyes:

alkisalkisalkiskızartılar kolumu bide yakalanırsam düşünsene patrona beni ispiyonladıklarını ama zevkli oluyor kızım odama her gelene soruyorum iş meselesini ya amma vurdumduymazsın ben senden daha çok çabalıyorum bulmamız lazım

alkisalkisalkiskızartılar kolumu bide yakalanırsam düşünsene patrona beni ispiyonladıklarını ama zevkli oluyor kızım odama her gelene soruyorum iş meselesini ya amma vurdumduymazsın ben senden daha çok çabalıyorum bulmamız lazım

Patron kızmaz merak etme oturur yer seninle.:roflol:Kız napim ya iş yoksa.Çıkıp kapı kapı iş arayamam.:dilcikar:Aman söyleme oradakilere.Boşver.

Patron kızmaz merak etme oturur yer seninle.:roflol:Kız napim ya iş yoksa.Çıkıp kapı kapı iş arayamam.:dilcikar:Aman söyleme oradakilere.Boşver.

aşkolsun söylermiyim öyle değil mesela müşteri geliyorya diyorumki sizin işyerine başvurular oluyormu ihtiyacınız varmı vs,yoksa delimiyimde söyleyecem

hem üniversite işi kolay elimi sallasam 100 tane araba bulurum delikafadulden,programı öğreneyimde önce delikafadulden

aşkolsun söylermiyim öyle değil mesela müşteri geliyorya diyorumki sizin işyerine başvurular oluyormu ihtiyacınız varmı vs,yoksa delimiyimde söyleyecem

hem üniversite işi kolay elimi sallasam 100 tane araba bulurum delikafadulden,programı öğreneyimde önce delikafadulden

Anladım canım.Öyleyse tamam.a.s.

Birşey soracam sana.Sizin evde kapıya bir süs asmışsınız ya.Nereden aldınız onu,fiyatı ne kadar.Çok hoşuma gitti de.Belki ben de alırım.

Yok dış kapı değil hani pembe taşlı kardeşinin anneler günü hediyesi olan.

Uyumda paten yapılıyordu en son gittiğimde.Ama hep küçük çocuklar.

öyle bir kaide yok bende gitcem bana ne ya sıcaklar artarsa belki kalkdırırlar delikafaduldenkardeşime sorarım canım yada aldırırım ben sanadelikafadulden

öyle bir kaide yok bende gitcem bana ne ya sıcaklar artarsa belki kalkdırırlar delikafaduldenkardeşime sorarım canım yada aldırırım ben sanadelikafadulden
Tabi yok.Büyükler cesaret edemiyor ondan hep küçük çocuklar var.Hoca gösteriyor zaten.

Sor da aldırma sakın.Bizimkilerin de görmesi onaylaması lazım.Çok kız olunca oylamaya gidiliyor.:bbo:

uyuma ilk açılışında gitmişdim ondada paten yokdu sanırım ben hatırlamıyorum olsa bile ben kaymam yaa iki bıçak üstünde delimiyim ben zaten beceremem ama seyretmesini çok severim

uyuma ilk açılışında gitmişdim ondada paten yokdu sanırım ben hatırlamıyorum olsa bile ben kaymam yaa iki bıçak üstünde delimiyim ben zaten beceremem ama seyretmesini çok severim

aşkolsun ben delimiyimlaelaelaelaelaeal sanananiknaniklaelaelaelaelae bizim işyerine çok yakın 5 dakika felan yürüme müdür yok bugün gelse gidip bi kayar gelirdim ohh:sm_cool:

TÜRK yıldızları şuan samsun semalarında gösteri yapıyor , müthiş bir enerji yaa sesi bile yetiyor coşmaya , azcıkda gördüm jetleri ,ne mutlu türküm diyene diye haykırasım geldi şimdi :))

aşkolsun ben delimiyimlaelaelaelaelaeal sanananiknaniklaelaelaelaelae bizim işyerine çok yakın 5 dakika felan yürüme müdür yok bugün gelse gidip bi kayar gelirdim ohh:sm_cool:
Herkes izliyor yahu.Bütün katlarda insanlar kayanlara bakıyor.Aslında en üst kata yapmaları lazımdı.Müdür niye yok?Sana mı kaldı işleri.

Son düzenleme:
Evet gündüz kimse yokken rahat rahat kayarsın.Ya popo üstüne düşersen.kaydirigubbakcemile3Hafta sonları baya kalabalık oluyor.Buz pisti çok canlandırmış orayı.Ama Yeşilyurt'u tek geçerim.:delphin:

her akşam yeşilyurta gitmek için bi sebp çıkıyor al işte bu akşamda uğramam gerekiyor sıkıldım ordanda delikafadulden

Back