Samsun///55

slm kızlar yanılmıyorsam samsunlusunuz ama orda yaşamıyorsunuz ilk girdim topiğealkisalkisalkis

kızlar merhaba a.s.yorucu bir günü atlattık şüküryerimsenibena.s şimdi de sizlere bir bakayım dedim!deniz hoşgeldin!a.s.suprensesi ne var ne yok iyi misin?pek kimse yok sanırım bal ve senden başka bu aralar buralarda!:sm_confused:

İyi pazarlar kızlar.:asigim:

Kimse olmadığına göre herkes gezmelerde.Suprensesi de uğramamış.Yoksa bütün gün uyudu mu?:uhm:

Derin kızının doğum günü kutlu olsun.Nice yaşlara.a.s.

İyi pazarlar kızlar.:asigim:

Kimse olmadığına göre herkes gezmelerde.Suprensesi de uğramamış.Yoksa bütün gün uyudu mu?:uhm:

Derin kızının doğum günü kutlu olsun.Nice yaşlara.a.s.

evet canım ya odamdayım uyuyorum uyanıyorum amam hastayım hala geçmei ya bir türlü-tatlicadiarzu-sen ne yapıyon,sen neden beni çağırmıyondelikafadulden

selam kızlar.nasılsınız ?bu ara pek uğrayamadım topiğe.büyük kızım için fakültede uğraşıyorum .okul gösterileri falan da vardı .çok yoğundum bu aralar.
suprensesi geçmiş olsun canım.bu güzel havalarda hasta yatağındasın demek .ben senin yerine de gezdim .bugün sinoptaydık kızlar.harika bir gün geçirdim.:smiley-cool:
suprensesi özelden yazmışsın beni göremeyince .sağol şeker.a.s.

Bizde temizlik halen bitmedi.Yatak yorgan ortada.Hava alıyorlarmış.Kaçıp ortalık düzeldikten sonra gelmek istiyorum.-tatlicadiarzu-

bize gel ,sorma ya bugün hastaydım annemin ısrarlarına dayanamdım kalktım dolabını düzelttim kışlık yazlık ayrımı yattım,bi kalktım bazasını yerleştirdim yattım bi kalktım şifoniyerini yerleştirdim 4 çöp poşeti giyilmeyen kıyafet çıkardım gönül panayırı varya oraya gönderdim kadın giymiyor kıyamıyorda vermeye acımadım valla,

ben tüm gün yattım,kalktım ne güzel ya iyileşebilirsem haftaya havza istiyoruz aslında zate gttik gittik yoksa sonbahara kadar gidilmez deniz mevsimi açılmadan iyi olur,gel ama topiğe bekleriz canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…