Samsun///55

ayyy zaten sana yolluycaktım yazcaktımda bişeyler .bi b..... beceremedim ..

balll canım ne yapıyon hü katalogtan alyans bakıyormuş :))bu işler insanın başına bir kez gelirmiş senle bende gidip baruthanedeki kayalara vuracakmışız

Kızlar şunun güzelliğine bakın.:asigim:Nette bulmuştum.Bu sitenin spoiler ikonu yok herhalde.Olsa saklayacaktım.Eklemek yasak mı acaba?

Son düzenleme:
kızım hürrem sultanla ikisi tel.açtı hürremle konuştum ben çekme msj felan sıkıntıya sokma beni 2 saat huzur istiyorum :))şu koca dünyada

ne olmadıki 10 içinde birbirine girdi herşey anlatcam ama kızmıcan

slm kızlar nasılsınız ben bugun biraz rahatsızım nedenini bilmiyorum ama kolumu bile kaldırmaya gücüm yok neden bilmyiorum ama inş gecer

bu mu yani olay?:sm_confused:ne var bunda çocuk aldığı parayı geri vermek istemiş işte!müdüre ne bundan?
gelinimiz canım dinlen sen:teselli: kendini yorma ve dikkat et geçmiş olsun çoookkk!
kuusuum senden naber?görüşemez olduk!....

ya canım müdür bana diyorki sen o adamın parasını neden verdin,dedim insanlık olsun diye dediki sen günahını bile vermezsin kimseye naniknanik
sonra ben o duraktan binmiyorum normalde kusum biliyor ya ayrıntıları,sen kızdığın için herşeyi anlatmıyorum sana o çocukla normalde platonik bir aşkımız varlaelaelaelaelae
sonra müdür arabanın önünde oturuyordu çocukta bana bakarak yürümüş hep yani pek masum bir ortam yoktu :jeyyar:anlatamadım bide yok yere kızardım,bide çocuk arabaya yaklaşırken hadi gidelim neden burda duruyoruz diye ısrar ettim ....

a.sne diyeyim Allah akıl versin sana!platonik takılmaya devam et! şu sıralar kıl oluyorum erkeklere zaten!klava:

günaydın canlarım,ay nasıl yoğunum anlatamam yeni oturdum masama masamda evrak dolu hepinizi öpüyorum

merhaba,bende yeni fırsat buldum sizlere yazmaya,ben iyiyim çok şükür sizleri sormalı?
hayırlı cumalar dilerim bu arada

kızlar merhabalarrrr!a.s.bugün boşmuş burası çok uğrayan olamamış!CADIARZUben dışarı çıktım çocuğu da babasına bıraktım tek gidecem dedim biraz kafa dağıttım sonra buluştuk bizimkilerleyerimseniben!ayy kafam şişmiş resmen-tatlicadiarzu- uzun zamandır yalnız dolaşmamıştım iyi oldu!....

bende kuaföre alışverişe felan çıktım,saçlarımı perma yaptırcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…