• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri şampuanınızın içine neler katıyorsunuz_??

cnm dax şampuan değil jöle kutusu gibi bi kutusu var sürüyorsun saçına 2 saat kadar bekleyip yıkıyorsun haftada 2 kere veya 3 kere yapıyorum ben :49:

ben parfümeriden aldım makyaj malzemeleri falan herşey olan biyer fiyatıda 20lira tatlım

:126:ben sarımsağı şampuanıma ekledim ve şampuanın içerisine takviye olarakta zeytınyagı ekledım..(zeytin yağını göz kararı ekleyebilirsiniz ben öyle yaptımda)bir ampül de bemiks ılave ettım..sonuç süper inanın süper üstü bişeyy bu...deliriyor muyum neeee:32: saçlarımla artık mutluyummmm.darısı sizlere olsun canlarım benim!!!

:126:ben sarımsağı şampuanıma ekledim ve şampuanın içerisine takviye olarakta zeytınyagı ekledım..(zeytin yağını göz kararı ekleyebilirsiniz ben öyle yaptımda)bir ampül de bemiks ılave ettım..sonuç süper inanın süper üstü bişeyy bu...deliriyor muyum neeee:32: saçlarımla artık mutluyummmm.darısı sizlere olsun canlarım benim!!!

Back