Saç Uzatma Yöntemleri şampuanınızın içine neler katıyorsunuz_??

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
kızlar çalı süpürgesi gibi oldu saçlarım perma yaptırmıştım şimdi 6 ay kadar oldu perma düzleşti şimdi çok kötü oldu saçlarım bakımsız sönük duruyo ve dökülüyodax diye bi ürün var onuda kullanıyorum ama saçımı uzattı ama dökülme ve yıpranma devam ediyo
bemiks evigen çam terebenti badem yağ hint yağ çörek otu yağ susam yağ katsam şampuana sizce nasıl olur hepsini katarsam yan etki flan olur diyede çok korkuyorum aranızda böyle deneyimi olan varsa yardımcı olabilir misiniz_???

ben sarımsak we evigen attım..çok da faydasını görüyorum..

aa sarımsak kokmuyo mu?

Şimdi sana 1-2 sorum var arkadaşım :)
1) Şampuan markan nedir?
2) Kac tane evigen kullandın?Ampul mu /tablet mi?
3)Sarımsağı nasıl ekledin?Rendemi yaptın? Ezdin mi? Sarımsak kokmadı mı yıkadıktan sonra?

tşk ler

valla kuaförün biri önerdi amerikadan mı ne gelen bi ürünmüş çok hoş bi kokusu var çeşitli yağ ve vitaminler var içerisinde saç uzatmada ii geldi bana

çam terebenti ,badem yağ, hint yağ ,çörek otu yağ ,susam yağ, 2 e vitamini , 2 bephantene kapsülü haftada bir uygula
Şampuana karıştırmaya gerek yok .

sarımsağı rende yada ezerek koyuyorum.. 750 ml ise şampuan 6-7 diş 250 ml ise 3-4 yeter.. şampuan markası önemli değil ben sürekli değiştiriyorum hangisi denk gelirse onu alıyorum :) şu an dove kullanıyorum.. bir tane evigen amp. attım.. atmasanızda olur.. 2 yıldır sarımsaklı şamp. kullanıyorum.. kesinlikle tavsiyemdir.. kokmaya gelince siz yıkarken kokabilir ama dışarıya kokmuyor kesinlikle.. her yıkamada çalkalayın ama

başka bi arkadaş sütün içine atın kaynatın kokusu kalmaz demiş öyle yaparsak etkisini kaybeder mi acaba sarımsak_??

denicem inşallah düzelir saçlarım yhaa okul açılasıya kadar düzelse çok mutlu olurum
bi daha da perma flan çok zor yaptırırım herhalde

benimde saçım dökülürdü zeytinyağ sabunu kullanmaya başladım bnde işe yaradı sende bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…