• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuanınız ne marka..??

ire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
100
0
96
Gaziantep
en iyi şampuan markası sizce ne??
ben neredeyse denedim hepsini pantene i çok beyendim
sizce
daha iyileri var mı??bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

gliss. asla vazgeçemeyeceğim şampuanım benim :lepi:

gliss oil nutritive --- hepsini denedim bunda takıldmm kaldım! :)
bi de head and shoulders mentollü iyi kepekli saçlara..

kesinlikle şauma içinde slikon yok herşeyden önce ve onarıcı bakımın içindeki şhe yağı sayesinde saçlarım hiç kreme gerek kalmadan yumuşacık canım şampum benim:)

Bende bütün şampuanları denedim tresan da takıldım kaldım.. pantene çok döküyor..

kesinlikle şauma içinde slikon yok herşeyden önce ve onarıcı bakımın içindeki şhe yağı sayesinde saçlarım hiç kreme gerek kalmadan yumuşacık canım şampum benim:)

ben şu şauma şampuanı bulamıyorum doğal olsun istiyorum kıvırcık saçlarada iyi gelirmiki acaba ? hem nereden alabilirim bilmiyorumkismile

head and shoulders,çok iyi geliyo bana eşim bu sefer erkekler için olanını almış erkek parfümü kokuyo miss

hepsini denedimmm.ama genellikle blendaxı tercih ediorumm.kimi döktü.kimi kepek yaptıı.kimi çok yağlandırdıı.kimi keçe gibi yaptıı.

mükemmel olmasadaa saçıma en ii gelen blendax

loreal kuru saçlara özel arı sütü özlüşampuanı çok güzel tavsiye ederim arkasından da pantenin kıvırcık saçlaa özel nemlendiricisi ni yada elidorun nemlendiricisni sürüyorumsaçlarım pamuk gibi oluyo ve yağ gibi kayıyo

bu şampuanların hemen hepsinde ''dimethicone'' var .. buda saçları döküyor.. tresan da yok kızlar..

benim denemediğim şampuan saç kremi kalmadı ben dovede kullandım pantende elidorda ama en çok loreal elseveden memnun kaldım öbürlerinde sadece koku var ama elseve mükemmel hem saç kremi hemde şampuanı harika
elidorda şöyle yeni birşeyler yapmışlar elidorada onunda turuncusu idare eder ama benceeeee elseve

ben şu şauma şampuanı bulamıyorum doğal olsun istiyorum kıvırcık saçlarada iyi gelirmiki acaba ? hem nereden alabilirim bilmiyorumkismile

benim saçlarım kıvırcık canım ve şaumayla mükemmel bende bulamıyorum kipadan bulabiliyorum bulduğum onarıcı bakımlarıda depoluyorum

daha önce organıcum kullandım bitkisel şampuan saç diplerimi kuruttu yaramadı ve pantene geçtim memnunum şimdi..ama gliss olsun shouma olsun merak ediyorum hiç denemedim..

john frieda - brunette boyalı saçlar için olanını kullanmaya başladım başlar başlamaz etkisini gördüm hem hacim veriyor hem de saçınızı parıl parıl yapıyor.

Back