Şampuan ve Saç Kremleri şampuanımı buldum...

caylan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
55
3
86
Antalya
her şeyi denemiş biri olarak bitkisel, kimyasal ve de sonuç alamadığımı belirtmeliyim...Geçenelrde hadi bir de bunu deneyim diyerek nivea baby aldım inanılmaz bir sonuç... bukelelerim belirgin, saç yumuşak ve parlak .... temizleme gücü zayıftır diyerek arada bir de normal şampuan kullanıyorum....ama nivea baby i tavsiye ederim.

bende bebek şampuanı kullanıyorum uzun zamandır ve memnunum...ama saçlarım boyalı olduğu için mecbur saç kremıde sürüyorum saç uçlarına......:ecrin_bebek:

bende saç kremi kullanıyorum saçlarım kuru boyalı ve kıvırcık... ama henüz istediğim saç kremini bulamadım... bebek şampuanının tam temizlemediğini söylüyorlar sizin bu konuda bilginiz varmıdır

dalin kullanıyorum bence çok iyi temizliyor..elidorun saç kremını kullanıyorum kurutmadan hafif nemliyken saç serumum var ossion+ adında kuaförümden almıştım uclarına az bişey sürüyorum yumuşacık oluyor..saçlarınız kıvırcık olduğundan sizede tavsiye ederim genelde kuaförlede bulunuyor bulabılırsınız 25tl ye almıştım bayada yetiyor az kullanıyorum çünkü...

Kızlar banyoda sadece kremli şampuan mı kullanıyorsunuz yoksa, önce sabunla arındırıp ardından mı şampuan saç kremi vs. uyguluyorsunuz.

Kızlar banyoda sadece kremli şampuan mı kullanıyorsunuz yoksa, önce sabunla arındırıp ardından mı şampuan saç kremi vs. uyguluyorsunuz.

Sakın kremli şampuan kullanma saçını ve saç derini mahvedersin. Normal şampuan al uçlarına krem sür.. Kremli şampuan saç derisine doğrudan etki ettiği için kepeklenme ve alerji yapabiliyor ve gözenekleri kapıyor.Sonra benim gibi uğraş dur. Ama işte hepsi birer deneyim oluyor. Saçım normale dönüyor. Döndükten sonra uzu araştırmalarım sonucu keşfettiğim şampuanı kullanıcam..

bir arkadaşımda kullanıyormuş çok beğenmiş bende bir bakayım teşekkürler bu arada

Bende ossion+ kullanıyorum. Kuaförden almıştım. Hatta ben bir sürü ürün alıyorum ama işe yaramıyo deyince. "Beğenmezsen ürünümü geri alırım Ben garanti ediyorum. Kuaförlerde bu fiyata bakım yapıyorlar" dedi. Henüz 2 kere kullandım saçlarım eskiye nazaran biraz daha yumuşak(saçlarım açma işleminden sonra çok yıpranmıştı, tararken uçlarda kopma oluyordu). Birde John friedanın nemlendirici kremini aldım. Saçlarımda düzelme var gibi, denemeye değer

Evet bende dÜn kullandım nıveanın bebek Şampuanını Şuan ŞaÇlarım hıÇ bu kadar gÜzel olmamıŞtı sanrım bende Şampuanımı buldummm

bebek şampuanı şaçları iyi temizlemiyor ..bende pantene kullandım uzun zaman inanılmaz kuruttu kepek vs yaptı 2 yıkamadır blendaxın yeni ürünü ısırganözlü canlandırıcı ve dolgunluk verici şampuanını kullanıyorum çok memnunum...şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…