bu siteyi çoktan beri takip ediyorum. fakat üye ddeğildim. artık dayanamadım bende üye oldum. dehşet bir saç takıntım var.
bayanlar kullanılan şampuanlarda kimyasal maddeler olduğu asit var. asit olduğu için de saç diplerinde biz farkında olmadan yakıyor. ilk başta dökülme başımızın tepesinden dökülmeye başlıyor.saç yıkarken dikkat edersek ilk şampuanı sürdüğümüz yerde başımızın tepesi. (biyoloji öğretmeni arkadaş bilgi verdi.) bunu önlemek için ya arada bir şampuan değiştirip denge kurulur. ya da şampuan bir su kabına dökülüp az bir su içinde köpürtülerek saça dökülür.
Ben saçlarımı 2 günde bir yıkarım. 1. gün şampuan krem kullanırım. 3 .gün sadece kremle yıkarım. 5. gün yine şampuan kremle yıkarım bu döngü böyle gider...Ve kremin de şampuanın içine de su katarım...aynı mevzuudan ötürü...bi de 2 3-5 kere köpürtmem öyle...sadece bir kere...
çok teşekkürler faydalı bir bilgi bu şekilde yapmamız gerekli direk şampuanı saçımızın tepesine boca ediyoruz sulandırıp kafamızın arkasından köpürtüp diplere ve uçlara yaymalıyız