Doğal Saç Bakım Kürleri Şampuana bal nasıl katılıyor? :)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Mesona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
8
0
36
Trabzon
Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var. Şampuana bal katmaktan bahsetmişler. Balı koyduğumuzda homojen olarak nasıl dağılıyor? Ballı şampuanı kullandıktan sonra ikinci bi kez başka bi şampuanla yıkamak gerekir mi?
Veya Hint yağı gibi yağları kattığımızda başka bi şampuan uygulamak gerekir mi? Yardımlarınızı bekliyorum :)

hay yasa. ben de merak ediyodum nasil koyuluyo diye sormustum da hatta kasikla demislerdi

Son düzenleme:
hay yasa. ben de merak ediyodum nasil koyuluyo diye sormustum da hatta kasikla demislerdi

hazır başlık açılmışken cancaaazlarım sarımsak koydum ben şampuanıma..şampuanın bi de kremi var..acaba o şampuanla yıkadıktan sonra başka şampuan kullanmak yerine kremi uygulasam koku gider mi yine ? yarın okula gideceğim koku olursa vay halime :))

Canlarım kremle falan uğraşmayın ya tabi kullanmayın demiyorum da koku için sarımsağı döverken şampuana katmak için menekşe yağı ya da diğer güzel kokulu yağlardan biriyle dövün. Yağı emdikçe daha çok katın. Şampuana da biraz dökün gidiyo koku

sarimsagi sutle kaynattiklarini duymustum ben, o zaman kokusu gidiyomus. ama hic denemedim. bilmiyorum..

canım balı direkt koydum ben.yani maske olarak kullanmayacağımız için ısıtma falan yapmadım şampuana koydm ve çalkaladım. yağa gelince için rahat etmiyorsa daha sonra normal bi şampuanla yıka :) çok da dert etmeye gerek yok sarımsağı da koydum gitti öylece , içine çamterebentin , lavanta ve bal ekledim

Sağol canım çok yardımın dokundu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…