• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan...

hddes

askerimi özledimm...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
99
0
36
Hatay
ben kendimi bildim bileli elidor kullanıyordum... ama saçlarım son zamanlarda baya yıprandığından dolayı turuncu seriden ilk aldığım etkiyi alamıyorum ve artık dönüşümlü olarak bir şişe bitirene kadar kullanıp başka şampuan kullanmaya karar verdim... aklımda pantene vardı ama dökülme yapıyormuş okuduğum kadarıyla ortak şikayet... elseve komple onarıcı 5 kullandım tek kelimeyle berbattı... elseve kullanmaya çekiniyorum ama sarısını çokk övüyorlar... gliss te çokk övülüyor ama hangisi kullanacam bilmiyorum... saçlarım uzun sorunum çokk kırık olmamasına rağmen çokk sert ve kuru olması... :78:

dove kullanmıştım ama normal bir etkisi vardı pekk beğenmedim ve zamanla kötü yaptığını duymuştum... o yüzden dove düşünmüyorum... peki elseve hangi serisi ?

dove kullanmıştım ama normal bir etkisi vardı pekk beğenmedim ve zamanla kötü yaptığını duymuştum... o yüzden dove düşünmüyorum... peki elseve hangi serisi ?

Ben elseve'in hemen hemen tüm serilerini kullandım. Bu aralar boyalı saçlar için olan kırmızı seriyi kullanıyorum. Daha önce kırıklar için sarı seri ve parlaklık veren pembe serileri kullandım :1: Hepsini tavsiye edebilirim.

teşekkür ederim...
bitkisel şampuanlar hiç aklımdan geçmiyordu... nedense hep aradığım şeyin kimyasallarda olacağını sanıyorum... bitkisel şampuanlarda da kimyasallar var ama...
elseve düşündüğüm markaydı deneyeme değer... loreal in kremlerini de makyaj malzemelerini de seviyorum... elsevede ilk deneyimim kötü olsa da deneyecem...:71:

Back