• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan üreticez önerileriniz nelerdir

srdrhly

sağlıkla gel bebeğimm
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
1.609
0
66
Bursa
selam kızlar eşim şampuan üretimine geçicek önerileriniz nelerdir
ne tür şampuanlar kullanıyosunuz
bi şampuanda olmassa olmazınız nelerdir
cevaplarınızı önelerilerini bekliyorumm:42:

Sık yağlanan saçlar için de bir çeşit üretirseniz güzel olur ama bazı şampuanlar yağlı saçlar içinde olsa her gün yağlandırıyor saçları,gün aşırı dayansın hiç olmazsa.Bir de bence fazla kimyasal olmasın.Tabii sadece öneri bunlar,umarım işiniz yolunda gider de bizler de yerli şampuan kullanırız.

öncelikle benim için en önemli şey kokusu.. klasik şampuan kokularını sevmiyorum. durunun pembe kutulu bir şampuanı var onun kokusu harikaa!! onun gibi bir şey olabilir..
birde bazı şampuanlar kepek yapıyo,kurutuyo bunlarda çok önemlii..

ayyy bu arada ben lilyum kokusuna bayılıyorum.. lilyum kokulu bir şampuan çıkartırsanız, şampuanızın müptelasıı oluruummm!! :66:

içinde zararlı maddelerin olmaması gerek
sls sülfat paraben türevleri olmasın mesala
saç renklerine göre çeşit olsun
kızıl saça ayrı sarı saça ayrı gibi

saçımızı çabuk yağlandırmasın, doğal olsun, saçımıza parlaklık versin, özellikle de saçlarımız boyalı.boyanın verdiği yıpranmalrı onarsın, kokusu güzel olsun,kutusu da süslü olsun.çok şey mi istedim.bunların hepsi olursa süper olur.tüm kadınlar kulübü üyeieride alırız.teşekkürler

Sık yağlanan saçlar için de bir çeşit üretirseniz güzel olur ama bazı şampuanlar yağlı saçlar içinde olsa her gün yağlandırıyor saçları,gün aşırı dayansın hiç olmazsa.Bir de bence fazla kimyasal olmasın.Tabii sadece öneri bunlar,umarım işiniz yolunda gider de bizler de yerli şampuan kullanırız.

teşekkür ederim önerilerin için tatlım bi kağıda not alıyorum hepsini bu önerilere göre üreticez inş

öncelikle benim için en önemli şey kokusu.. klasik şampuan kokularını sevmiyorum. durunun pembe kutulu bir şampuanı var onun kokusu harikaa!! onun gibi bir şey olabilir..
birde bazı şampuanlar kepek yapıyo,kurutuyo bunlarda çok önemlii..

ayyy bu arada ben lilyum kokusuna bayılıyorum.. lilyum kokulu bir şampuan çıkartırsanız, şampuanızın müptelasıı oluruummm!! :66:

hmm bayılırım bende lilyum kokusuna şuan aklıma geldi bi bayan olarak şampuanın dış görüntüsü seni cezbetmesi lazım mı

içinde zararlı maddelerin olmaması gerek
sls sülfat paraben türevleri olmasın mesala
saç renklerine göre çeşit olsun
kızıl saça ayrı sarı saça ayrı gibi

bitkisel bi şampuan çıkarıcaz inş önelerilerin için teşekkürler

saçımızı çabuk yağlandırmasın, doğal olsun, saçımıza parlaklık versin, özellikle de saçlarımız boyalı.boyanın verdiği yıpranmalrı onarsın, kokusu güzel olsun,kutusu da süslü olsun.çok şey mi istedim.bunların hepsi olursa süper olur.tüm kadınlar kulübü üyeieride alırız.teşekkürler

bende dış görüntüsüne takmış durumdaım
ben bi bayan olarak aklıma çok ilginş kutu modelleri geliyo
mesela dudak şeklinde kutu :66:
bu arada teşekkür ederim

teşekür ederim kızlarr:54:
siz şampuan üreticek olsanız bi bayan olarak kutusunu hangi modelde yapardınız
sadece klasik birşey yapıcağınızı sanmıorumm

:69:kutusu mükemmel kadın vücudu şeklinde olsa hemen alırdım, çok şık oluyor. öyle bir parfüm şişem vardı. :52:

öncelikle ambalaj tasarımı çok önemli pembeli bayanlara hitafen bişi olursa dikkat çekicektir eminim
2.ise kokusu öyle bi koku olmalı kokladığımız zamannn ohhhh bu ne harika bi koku demeliyim
3.ise sık yıkadığım ve yağlanan saçlarımı bakım yaparak arındırması
4. ise zararlı bişi olmamalı içinde:40:

teşekkür ederim önerilerin için tatlım bi kağıda not alıyorum hepsini bu önerilere göre üreticez inş

hmm bayılırım bende lilyum kokusuna şuan aklıma geldi bi bayan olarak şampuanın dış görüntüsü seni cezbetmesi lazım mı

bitkisel bi şampuan çıkarıcaz inş önelerilerin için teşekkürler

bende dış görüntüsüne takmış durumdaım
ben bi bayan olarak aklıma çok ilginş kutu modelleri geliyo
mesela dudak şeklinde kutu :66:
bu arada teşekkür ederim

şampuan alırkeen zaten ilk şey, ambalajı olur.. farklı bir kutusu olursaa direk dikkatimi çeker veee hemen kapagını açıp kokusunaa bakarım..
arkadaşında dediği gibi kadın figürlü bir şampuan olabilir.. meselaaa kadın figürlüü amaa şeffaf bir kutu.. yada yarı saydamda olabilir.. bu bence insanların dikkatini çok çeker..
yadaaaa elmas şeklinde bir kutusudaa olabiliirr??
bu arada ne zaman üretime başlıyorsunuz yahuuu???

Son düzenleme:
öncelikle ambalaj tasarımı çok önemli pembeli bayanlara hitafen bişi olursa dikkat çekicektir eminim
2.ise kokusu öyle bi koku olmalı kokladığımız zamannn ohhhh bu ne harika bi koku demeliyim
3.ise sık yıkadığım ve yağlanan saçlarımı bakım yaparak arındırması
4. ise zararlı bişi olmamalı içinde:40:

teşekkür ederim tatlım
bitkisel bi şampuan olucak kokusuda sıra dışı ve bi koklayışda büyülemesi lazım
ama ne tür bi kokusu olsa karar veremedim
lilyum düşünüorum genelde çicek kokularını seviorumm
eşime bildiricem bütün önerileri

şampuan alırkeen zaten ilk şey, ambalajı olur.. farklı bir kutusu olursaa direk dikkatimi çeker veee hemen kapagını açıp kokusunaa bakarım..
arkadaşında dediği gibi kadın figürlü bir şampuan olabilir.. meselaaa kadın figürlüü amaa şeffaf bir kutu.. yada yarı saydamda olabilir.. bu bence insanların dikkatini çok çeker..
yadaaaa elmas şeklinde bir kutusudaa olabiliirr??
bu arada ne zaman üretime başlıyorsunuz yahuuu???

elmass süperrr olurr
tatlım bu ay içinde üretime geçicez inş
haftaya falan üretim fabrikalarını gezicek eşim
ondan sonrra gelsin miss gibi şampuan :66:

Pompa şeklinde olsun çok pratik oluyor, kullanması lila renk ambalajda olsun, doğadaki meyvalardan kullanılmış olsun birde markası Türkçe olsun

teşekkür ederim tatlım
bitkisel bi şampuan olucak kokusuda sıra dışı ve bi koklayışda büyülemesi lazım
ama ne tür bi kokusu olsa karar veremedim
lilyum düşünüorum genelde çicek kokularını seviorumm
eşime bildiricem bütün önerileri

aslında kokusu pembe gül olabilir mesela vernelin pembe gül kokulu bi yumuşatıcısı var çok beğenirim onun kokusunu

Ambalajdaki yazı italik olmasın mektup yazısı olsun , daha sıcak ve samimi oluyor

Pompa şeklinde olsun çok pratik oluyor, kullanması lila renk ambalajda olsun, doğadaki meyvalardan kullanılmış olsun birde markası Türkçe olsun

evet pompa şeklinde düşündük aslında ama ilk başka dış görünüş önemli olsun dedik yoksa insanlar en sabunu sanabilir canım
teşekkür ederim
meyve yada çicek kokusu düşünüoruzz:64:

elmass süperrr olurr
tatlım bu ay içinde üretime geçicez inş
haftaya falan üretim fabrikalarını gezicek eşim
ondan sonrra gelsin miss gibi şampuan :66:

yihuuuu!! bizim fikirlerimiz altından geçen bir şampuaan!! süpeeerr!!
satışa sunuldugu zaman,üşenmezsen bana mesaj atabilir misiinn??? mutlaakaaa almak istiyoruuummm!! :64:

bitkisel bi şampuan olacaksa yaprak şeklinde
ya da kese kağıdı renginde üzerinde siyah yazılar olabilir
doğal olduğuna ambalajda da vurgu yaparsanız
ürünü desteklemiş olursunuz
ve menekşe kokusu tek geçerim
mutlaka menekşe esanslı bi şampuan olmalı

Back