- 24 Şubat 2014
- 603
- 357
- 303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bioxin in sizin için uygun olacak bir şampuanı. Ben çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum. Hemde sağlıklı içerikli güzel yapıyor saçı.Kızlar sülfat paraben silikon vb zararlı maddeleri içermeyen saçı nemlendiren ve dökmeyen memnun olduğunuz şampuan markaları var mı?bilinçsiz şampuan kullanımından sanırım saçlarım hem dökülüyor hem de uçları sert ve kuru.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Saçlarınıza bir süre ısıl işlem uygulamayın, içten beslenmek çok önemli onu atlamayın ve ayda bir yağ terapileriyle bakım yapın. Şampuanı pek önemsemiyorum ama saydıklarım konusunda çok dikkat ediyorum.
Isıl ışlem uygulamıyorum ama sanırım şampuandan sls silikon da yeni öğrendim saça çok zararları varmış o yüzden zeytinyağı sürdüm pek etki etmedi şampuandan kaynaklı diye düşündümSaçlarınıza bir süre ısıl işlem uygulamayın, içten beslenmek çok önemli onu atlamayın ve ayda bir yağ terapileriyle bakım yapın. Şampuanı pek önemsemiyorum ama saydıklarım konusunda çok dikkat ediyorum.
Çok teşekkür ederim.Bu saydığım maddeler yok dimi içeriğinde yada başka herhangi bir zararlı kimyasal?Bioxin in sizin için uygun olacak bir şampuanı. Ben çok memnunum. Yıllardır kullanıyorum. Hemde sağlıklı içerikli güzel yapıyor saçı.
Ben memnunum bakanlık onaylı zaten eczanelerde satılıyor. Bir de siz inceleyebilirsiniz.Çok teşekkür ederim.Bu saydığım maddeler yok dimi içeriğinde yada başka herhangi bir zararlı kimyasal?
Hangisini önerirsiniz peki?saçlarımı nemlendirmek istiyorum yani kuru görüntüden kurtarır mı yves rocher?araştırdım johnsons baby şampuana sanırım iyi demişler ama yani zararlı kimyasal içermiyor diye.Yves rocher in şampuanlarını deneyin ben bu güne kadar saçıma ne kullanmışım böyle diyeceksiniz
Ben yıpranmış saçlar için olanı kullanıyorum saçlarım kıvırcık ve kurudur bana çok iyi geliyor eskisi kadar kuru değil ve kıvırcıkları düzeldiHangisini önerirsiniz peki?saçlarımı nemlendirmek istiyorum yani kuru görüntüden kurtarır mı yves rocher?araştırdım johnsons baby şampuana sanırım iyi demişler ama yani zararlı kimyasal içermiyor diye.
Saçın yapısına göre değişir ben bioblas dökülmeye karşı olanı kullanıyorum bende işe yarıyor. Ayrıca da saç maskesi kullanıyorum yumuşak ve parlak olması içinKızlar sülfat paraben silikon vb zararlı maddeleri içermeyen saçı nemlendiren ve dökmeyen memnun olduğunuz şampuan markaları var mı?bilinçsiz şampuan kullanımından sanırım saçlarım hem dökülüyor hem de uçları sert ve kuru.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Market şampuanlarından dolayı saçımda sorun yaşıyorum o yüzden Ne denemeliyim bilemedim açıkçası.yazdıklarım ve daha bir sürü kimyasal bu sorunlara neden oluyormış da dökülme kuruluk vs. nemlendiren ve temiz içerikli bir şampuan olursa sanırım işe yarayacak teşekkürler öneriniz için.Saçın yapısına göre değişir ben bioblas dökülmeye karşı olanı kullanıyorum bende işe yarıyor. Ayrıca da saç maskesi kullanıyorum yumuşak ve parlak olması için
Teşekkür ederim dökülme yapmıyor değil mi?saçı nemlendiriyor mu peki yumuşak oluyor mu saçlarınız?Remos natural katı şampuan deneyebilirsiniz içeriği temiz ve gayet başarılı, ben memnunum.
Remos natural katı şampuan deneyebilirsiniz içeriği temiz ve gayet başarılı, ben memnunum. baktım dediğiniz şampuana ama sanırım saç tipine göre değişiyor memnuniyet memnun kalmayan da çok biraz araştırdım da her ürün için geçerli tabii ki.teşekkürler
Yumuşacık oluyor krem vs kullanmıyorum. Her ürün herkeste farklı etki edebiliyor, her insan ayrı bir dünya. Deneyimleyince iyi geleni buluyor insanTeşekkür ederim dökülme yapmıyor değil mi?saçı nemlendiriyor mu peki yumuşak oluyor mu saçlarınız?
RevoxKızlar sülfat paraben silikon vb zararlı maddeleri içermeyen saçı nemlendiren ve dökmeyen memnun olduğunuz şampuan markaları var mı?bilinçsiz şampuan kullanımından sanırım saçlarım hem dökülüyor hem de uçları sert ve kuru.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Saç döküp sertleştiriyor demişler ama herkeste farklı tabii.teşekkürler