• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan önerisi istiyorum kızlar,yardım lütfen :)

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kızlar evdeki şampuanlarım bitmek üzere.saçlarım yağlı yani 2 günde bir mutlaka yıkıyorum.gliss falan güzel diyorlar ama saçımı iyice yağlandırır sanıyorum.saç tipi benle aynı olup, memnun kaldığı şampuan olanlar lütfen paylaşın..yağlandırmayı geciktirmesi şart değil geçtim onu artık ama erken de yağlandırmasın.

.benim saclarim cok kotuydu yani yumusak degildi ve zor taraniyordu:20:
ama loreal sayesinde kolay taraniyor ve yumusacik:21:

yani yumuşaklık konusunda sorunum yokta uçlarda kuruluk var dipler yağlı.aldığım şampuanları el sabunu yapmaktan gına geldi.:1:

kadolin diye bir şampuan var kızlar eczanelerde.yağlanma ve kepek içinmiş.uzun süreli kullanımda kesin çözümmüş.kullanan var mı ??

kızlar evdeki şampuanlarım bitmek üzere.saçlarım yağlı yani 2 günde bir mutlaka yıkıyorum.gliss falan güzel diyorlar ama saçımı iyice yağlandırır sanıyorum.saç tipi benle aynı olup, memnun kaldığı şampuan olanlar lütfen paylaşın..yağlandırmayı geciktirmesi şart değil geçtim onu artık ama erken de yağlandırmasın.

otacı ısırganlı şampuan çok güzel...yağlı ve normal saçlar için...fiyatı 12tl olması lazım...

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. neyseki artik Turkiye ye de geldi. Mane`n Tail...bazi internet sitelerinde satiliyor
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!!

bu arada belirtmeden gecemiycem, denedigim yollar:
her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
haftalik yaptirdigim sac bakim kurleri
keratinler
servet harcadigim unlu markalarin sampuanlari
hicbiri bu sampuanin yarattigi etkinin 10 da 1 ini yaratmadi.
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar...

Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. neyseki artik Turkiye ye de geldi. Mane`n Tail..at sampuani olarak bilinir ancak insanlar icin formulize edilen hali....bazi internet sitelerinde satiliyor
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!!

her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
keratinler
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar..

dfn garlı ya da down under naturals nude serisi.
loreal önerenler olmuş ama loreal ürünleri kanserojen içeriyor aşırı miktarda.

dfn garlı aktarlarda var, bir araştırın derim.

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. neyseki artik Turkiye ye de geldi. Mane`n Tail…at sampuani olarak bilinir ancak korkmayin insanlar icin fomulize edildi:) bazi internet sitelerinde satiliyor

her turlu sac bakim yagi
brezilya fonu
keratinler
onerimi lutfen dikkate alin ve artik bos yere hem zamaninizi hem de paranizi harcamayin bayanlar..

Back