Doğal Saç Bakım Kürleri Şampuan kullanmayı bırakıyorum! No poo'ya başlıyorum.

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

saçların o kadar güzel görünüyor ki yaramış daha ilk yıkamada bende bu günden itibaren no poo ya başlıyorum canım benim :)

saçların çok hoş görünüyor ,saçında açıcı var mı bununla ilgili bir sorum olacaktı sana

saç derinizi yara yaparsınız bu yöntemlerle. havadan sudan dünya kadar kireç, klor, kükürt ve toz geliyor, illaki şampuan kullanın ama az kullanın bu da bir çözüm veya sülfatsız şampuanlar kullanın. ama şampunaı az da olsa kullanın, özellikle saç derinizin temizlenmesi için.

hayır, saçta asla koku kalmıyor. eğer endişeniz varsa içine birkaç damla sevdiğiniz bir esans yağından damlatabilirsiniz. Ben okaliptüs kullanıyorum.

Oldukça desteksiz bir yorum yapmışsınız. Saçı temizlemenin en sağlıklı yöntemidir bu. Bir yıldan fazladır uyguladığım halde saçlarım ve saç derim son derece sağlıklı, üstelik her zaman tertemiz.

Gerçekten iyi mi

Gerçekten iyi.

Kızlar sert saç spreyi veya wax kullandıktan sonra deneyeniniz oldu mu, onu da arındırabiliyor mu?

ben de bu yönteme geçtim 1 kez sadece suyla 1 kezde karbonatla yıkadım yağ tamamen gitmedi ama bir nebze azaldı,saçlarım dolgunlaştı ve biraz sertleşti şimdilik memnunum elma sirkesinden sonrada görüşlerimi yazarım herkese ışıl ışıl saçlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…