Samos Adası

oglumla birlikte bakiyoruz su an fotolara..
o her ne kadarr 'aaay anne iyyeeenc ' :1:desede ..
öyle olmadigi bariz..
harika kareler.. cok profesyonelce cekilmis..
tebrik ederim

çok guzel kareler samos adası bir yaz boyunca ısıklarına kusadası guzelcamlıdan bakıp durdugum yerdir

oglumla birlikte bakiyoruz su an fotolara..
o her ne kadarr 'aaay anne iyyeeenc ' :1:desede ..
öyle olmadigi bariz..
harika kareler.. cok profesyonelce cekilmis..
tebrik ederim

:1: Demek yakışıklı paşamız beğenmedi Samosu
Ben çok beğendim çok şirin bir yer
Özellikle dağ köyleri çok güzel

çok guzel kareler samos adası bir yaz boyunca ısıklarına kusadası guzelcamlıdan bakıp durdugum yerdir

Sorma devamlı Samosla haşır neşiriz
Havanın puslu olmadığı günlerde sanki yüzülebilecek kadar yakın görünür

ayy cok güzel biyermişşş :61:
ne sanslısın barçman :63:
saka biyana fotograflarda iyi ellerine saglık :61:

barçman abla bu güzel fotoları bizle paylasıtıgın için çok teşekkürler bu yaz gidebilceğimiz tatil yerleri arasına burayıda koyuyorum sayende:69:

Denklanşöre basan ellerinize sağlık.. :46:

Fotoğraflar çok güzel, Samos Adası daha da güzel.. :34:

barçman abla bu güzel fotoları bizle paylasıtıgın için çok teşekkürler bu yaz gidebilceğimiz tatil yerleri arasına burayıda koyuyorum sayende:69:

ablam canım Beğendiğine sevindim Bencede gidin Samos çok şirin bir ada

güzel bir yere benziyor

Denklanşöre basan ellerinize sağlık.. :46:

Fotoğraflar çok güzel, Samos Adası daha da güzel.. :34:

Gerçekten çok güzel bir yere benziyor. Elinize sağlık.

çok güzel gözüküyor hepsi emeğinize sağlık

Teşekkür ederim

Çok güzel bir yer, muhteşem kareler. Ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim..

Barcman süper yakalamissin oranin duygusunu aynen seyrederken bana bile geldi taaaaaaaa Almanya`da bile o günesin beni isittigini, o palmiyelerin yapraklarinin dans edisi, dar sokaklarinda yürüdügümü hissettim ve deniz dalgalarini duydum desem, inan bana :31:
Bu arada makinanda cok güzel cekiyormus ( :nazar: )
Cok güzel, su an disariya baktimda keske bende sana buranin durumunu yollasam inan depresyona girersin, gri bir gökyüzü, yagmur, rüzgar ....aci vatan Alamanya iste...
Cok tesekkürler, cok begendim.
Iyiki hayal etme gücümüz var, kimsenin beynimizden alamadigi...

Tatili özledimm :( Yaz gelsin artık, Ankara'nın soğuk ve bunalımlı havasından kurtulmak istiyorum. :) Beğendim Samos Adası'nı, denizini, mimarisini... Gitmek için vize gerekiyor değil mi? yoksa vizesiz günü birlik turlar düzenleniyor mu? Fotoğraflardaki önünde fesleğenler dolu sarı binayı çok beğendim, ordaki banka oturup o güzel kokunun arasında hayallerime dalmak isterdim. gözlerimi kapatıp güneşin içime işlediğini hissetmek sıcaktan bunalınca turkuaz mavisiyle buluşmak... Offf ya ben gerçekten yazı ve tatili çok özledim :(

Back