- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
biz teşekkür ederz asılhoşbuldum çok misafirperversiniz teşekkür ederim hazırda ne varsa kabulumdur
canın ne istiyor bakym anne adayı sen de hele
ilk bebiş mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz teşekkür ederz asılhoşbuldum çok misafirperversiniz teşekkür ederim hazırda ne varsa kabulumdur
geldim geldim :))
ahanda buda gelditopiğin hayırlı olsun canım :)
yinede geç kaldın ben anlamam o yüzden sana ikram versek mi vermesek migeldim geldim :))
selamlar hoşgeldnn canmm topiğimize bende yeni sayılırım cok olmadı üye olalıSelamlar forumda yeniyim. İstanbul'da yaşıyorum.
kız sen bana cok yakınmşssn ha 1 saatlik uzaklı var aramızdahoşgeldin canım bende niğde de yaşıyorum. evli misin?
ahanda geldi hoşgeldnn sefa geldin günaydunnnnn ben uykusuzm yaGunaaaaaaydiiiiin
ben konyanın ilçesindeyim ya burada 2 tane doktor var onlarda dogru düzgün ilglenmedi canm ondan nigdeye gelip gittik hep her ay cok memnun kaldım ben özel olunca cok ilgilendi doktorlar felanaynen. niye konya da yapmadın kız ?
anamm senide mi perişan etti kıyamam gel bacım gel bende aynı durumdaym vla cok fenayim bu halde bide kaltm işe geldim ya sen çalışıyormsn evdemisin bebiş kaç aylıkSormaaa bende feciyim sipam perisan etti gece
yaparız yaparız nisankralicesi tanıt hemen kendiniŞoooyle sirayla bir tanitim mi yapsak baayanlar:)