- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Bizde evde yapıyoruz:)Hadi ya:) bursa pideli köfte ye bayılırım:))
Bende buraya hiç alışamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde evde yapıyoruz:)Hadi ya:) bursa pideli köfte ye bayılırım:))
Ne iş yapıyor eşin canım... doğrudur başka şehir zorBizde evde yapıyoruz:)
Bende buraya hiç alışamadım
Aman ortaklık için geldik burayaNe iş yapıyor eşin canım... doğrudur başka şehir zor
Tabi canım memleket gibisi yok ama doğduğun yer değil doyduğun yer demişler)Aman ortaklık için geldik buraya
İnşaat yapıyorlar bi arkadaşıyla
Isı falan iyi ama napim memleket gibisi yok
Çekirdek çitliyorum :))Ne işler cevirionuz
Aynı bıraktığın gibi:) senNe işler cevirionuz
3 çocukla çekirdek keyfi nasıl ypion bacm ayakta alkışlıyorum seni ben çay bile icemiorim ya.Çekirdek çitliyorum :))
Bende eve geldm kv kp gelecekmiş akşama esm biyere çıkamadı ciksada salmazdm zaten benmde işime geldiAynı bıraktığın gibi:) sen
Canm oksurege ne iyi gelir ya oğlum çok kötü oksuruyorÇekirdek çitliyorum :))
Kırdım kafayı kız valla3 çocukla çekirdek keyfi nasıl ypion bacm ayakta alkışlıyorum seni ben çay bile icemiorim ya.
Kaç aylık ki unuttumCanm oksurege ne iyi gelir ya oğlum çok kötü oksuruyor
En sonunda tirlatio cekirdegemi bagladn olayiKırdım kafayı kız valla
Biri dizimde biri kucağımda
Öbürü parka gitmek ister...
Valla yaa:)))En sonunda tirlatio cekirdegemi bagladn olayi
10 aylk kesilmiyor bir turlu ciğerleri dışına çıkacak sanki oksururken yavrumunKaç aylık ki unuttum
Bir yaşından büyükse ballı soğan çok iyi geliyor
Küçükse bal verme yasak
Sırtına küçük havlu koy ısıtıp
Terletme
Dün nohut ve pilav yapmıştım onu yicez bugüne de kaldı... öksürükte geçer inşallah ya.. kuru öksürük mü balgam olmuş muBende eve geldm kv kp gelecekmiş akşama esm biyere çıkamadı ciksada salmazdm zaten benmde işime geldi
Smdide oğlanı sallyrm ayagmda ablası birazda iyi sukur oksuregi cook fazla var pekmezi yptm ama kesilmedi başka ne yapablem ki
Sen naptn akşama ne pişirdn güzel gelin
Ahh ahh boşuna dememsler ya cennet annelern ayakları altında die değil mi.Valla yaa:)))
Balgam olup olmadığını nasıl anlayabilirm ki onuda bilmiyorumDün nohut ve pilav yapmıştım onu yicez bugüne de kaldı... öksürükte geçer inşallah ya.. kuru öksürük mü balgam olmuş mu
Kıyamam ben kuzuma10 aylk kesilmiyor bir turlu ciğerleri dışına çıkacak sanki oksururken yavrumun