- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
İnşallah olur canımBenim gözler çekik:) eşim sana benzesin yeter diyor:))
Hayırlısı olsun:)İnşallah olur canım
Suyla başım dertte ne uyuyor ne yiyor :)Senin minnaklar ne yapıyor:)
amin inşaAllah kzum geçer inşaAllahallah yardmcn olsn bende cok cektm o bulantıdan ya cok kötü ama merak etme haftalar ilerledikce geçiyor canm
Yerim onu:)))Suyla başım dertte ne uyuyor ne yiyor :)
Yıktı ortalığı
biraz biraz azaldı kuzum inşaAllah geçer ne diyeyimİnşallah senin ki çabuk kesilir canım ya. Devamlı bulantı da zor valla. Allah yardımcın olsun
Küçük hanım da elini yiyor:))Yerim onu:)))
Cinsiyeti belli di mi yavruşun:))biraz biraz azaldı kuzum inşaAllah geçer ne diyeyim
Yaa çok tatlıii:))sen böyle anlattıkça kafayı yiyorum:)) burda olsa parçalarim cidden:))Küçük hanım da elini yiyor:))
Mama yemiyo emmiyo emzik istemiyor sadece parmaklarını yicekmiş:))
tam belli değil abası :) doktr kıza benziyor ama kesin bişey diyemem dediCinsiyeti belli di mi yavruşun:))
Sağlıklı olsun da:)gerisi çok mühim değiltam belli değil abası :) doktr kıza benziyor ama kesin bişey diyemem dedi
Gel sev kuzumm :))Yaa çok tatlıii:))sen böyle anlattıkça kafayı yiyorum:)) burda olsa parçalarim cidden:))
aynen kuzum önemli olan o zaten :) benim mesai dolar ben kaçar :)Sağlıklı olsun da:)gerisi çok mühim değil
Ahh keşkeeeee:))orda olsam ki hangi şehir olduğunu bilmiyorum:))şimdiye çoktan gelirdim:))Gel sev kuzumm :))
Isırmak serbest:)
Görüşürüz yine gel:))aynen kuzum önemli olan o zaten :) benim mesai dolar ben kaçar :)
Malatya canımAhh keşkeeeee:))orda olsam ki hangi şehir olduğunu bilmiyorum:))şimdiye çoktan gelirdim:))
Aslen de oralı misinMalatya canım
Yok aslen Bursalı yım eşimin işi için buradayızAslen de oralı misin
Hadi ya:) bursa pideli köfte ye bayılırım:))Yok aslen Bursalı yım eşimin işi için buradayız