Samanyolu Yayın Grubu TÜRKSAT'tan çıkarıldı

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Samanyolu Yayın Grubu'na ait televizyon kanalları ve radyoları gece 00.00 itibariyle TÜRKSAT'tan çıkarıldı.
fft107_mf6459086.Jpeg

TÜRKSAT ile 2014 yılına kadar anlaşması bulunan Samanyolu grubuna ait Samanyolu TV, Samanyolu Haber TV, Mehtap TV, Yumurcak TV ve Dünya TV’nin de aralarında bulunduğu 13 televizyon ve radyo kanalının yayını kesildi.

Samanyolu yayın grubu ile Kayyum’a geçen İpek Medya grubuna ait televizyon kanalları daha önce de Digiturk platformundan çıkarılmıştıhttp://www.radikal.com.tr/turkiye/samanyolu-yayin-grubu-turksattan-cikarildi-1472944/

Bir haftadır filan oğlum yumurcak tv izlerken siyah kurdele ve medyama dokunma diye bir yazı çıkıyordu

sebebi buymuşta işe yaramamış anlaşılan

İyi oldu vatanını israil ve amerikaya gammazlayanlara bu az bile...

Sen cemaatsen ülkenin istihbarat birimi ve başı Hakan fidanla ne işin olur... Git işini yap

Amerika öcalanı teslim ettiği hafta gülen amerikaya yerleşti.

Birini kullanıp işi bitince attılar diģerini aldılar.

Yumurcak tv için çok canım yanacak sanırım çocuklar izliyordu :( peki kanaltürk niye açık hala o_O

Allah var gam yok..Üstadın dediği gibi çay koy keçeli yeniden başlıyoruz... insanlar partilerini kendine ne verebilirler diye sever bizler hizmetimize biz ne verebiliriz diye severiz.. diktatör degilmis pehh kulahima anlat.. rabbik büyüktür bu dunyada cikmazsa hirsizliklarinin adaletsizliginin bedeli öbür dunyada mutlaka çıkar!!

#medyamadokunma

Yumurcak TV'yi ben de seviyordum. Ona yazık oldu şimdi, ama diğerleri bence bir kayıp değil belki kazançtır.

Niloya televizyondaki en eliyuzu duzgun cizgi film.
Evimde tv yok niloyayi youtube kanalindan izliyorduk.

Dersaneler vs herşeye tamam da bu nedir yahu? Annemi ne kadar üzdüklerinin farkındalar mı acaba? Kadının bütün dizileri Samanyolu'ndaydı.

Back