• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sam ok dklyor...acil yardma muhtacm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

liliput_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
44
0
86
İstanbul
arkadaşlar 2 haftadır saçım çok dökülüyor.mevsimseldir dedim ama 2 hafta sürmezdi.azaldı saçlarım valla. ağustostada düğünüm var.zaten ince telli ve yağlı saçlara sahibim.şekil vermek bi çile.bide bu çıktı başıma.geçenlerde kan analizi yaptırdım.kan sayımım normal çıktı.ama bağışıklık sistemim zayıflamış.acaba bundan mıdır.bana yardımcı olurmusunuz???:teselli:

evet ondan olabilir bağışıklık sistemini güçlendirici vitaminler tüket, bir de bioplas şampuan dökülmeleri kesiyor, bende öyle oldu en azından.

doktorun ne dedi? yardımı doktorundan iste. burayı boşver. burdaki tarifleri denemeyi bıraktım saçım normale döndü..benim saçlarım ince telli..yağlı ampüllü bakımları yapınca daha çok döküldü saçım.sadece mayanın faydasını gördüm. ama zamanla azaltıyo dökülmeyi. öyle yazıldığı gibi ŞIP diye , BİRDEN ,HEMEN durdurmuyo. geçmiş olsun..

doktorun ne dedi? yardımı doktorundan iste. burayı boşver. burdaki tarifleri denemeyi bıraktım saçım normale döndü..benim saçlarım ince telli..yağlı ampüllü bakımları yapınca daha çok döküldü saçım.sadece mayanın faydasını gördüm. ama zamanla azaltıyo dökülmeyi. öyle yazıldığı gibi ŞIP diye , BİRDEN ,HEMEN durdurmuyo. geçmiş olsun..

neden biliyor musun çünkü yağ saçın gözeneklerini tıkar saç kökü hava alamaz ve dökülür, çok fazla yağ sürmemek lazım...

yardımınız için teşekkür ederim.saçıma şimdiye kadar bitkisel yağlar maskeler hiç yapmadım.2 günde bir yıkarım.kırk yılda bir fön çektiririm.oda özel günlerde.
bugün cildiyeden gün aldım bakalım ne diyecek.muhtemelen şampuan yazar.

arkadaşlar az evvel doktara gittim.sorun 2-3 ay evvel geçirdiğim ateşli hastalığım.doktor beklenen bişey dedi.yerine çıkar dedisositososito.ilaçlar verdi. bide şampuan yazdı ama skk karşılamıyor.25 lira fiyatı.:kızgın:

cnm şampuanın ismi nedir merak ettim birde geçirdiğin ateşli rahatsızlık derken anlamadım herkes zaman zaman ateşli rahatsızlık geçirir ama saç dökülmesine sebep olduğunu bilmiyordum.

cnm şampuanın ismi nedir merak ettim birde geçirdiğin ateşli rahatsızlık derken anlamadım herkes zaman zaman ateşli rahatsızlık geçirir ama saç dökülmesine sebep olduğunu bilmiyordum.

valla reçetede yazıyordu ismi.doktor yazısı olduğu için okunamıyordu.eczanede de kalmamıştı.
ateşli hastalığıma gelince bronşite yakalanmıştım.enfeksiyon vardı.1.5 hafta yatakta çakılı kaldım.halada geçmedi.kafamçokkarıştı

Back