- Konu Sahibi destina0706
Saçım da röfle vardı 1 seneyi geçkin kullandım.....Sonra saçımı kendim boyadım koyu kahveye tutmadı kuaföre gittim saçımı koyu kestaneye boyadı....
Simsiyah oldu.biraz dursun 2 -3 ay öyle açıp istediğin kahveye boyayalım dedi
öle yaptık neyse...saçımı açtı orialle tekrar kahveye boyadı 4.cü boyamada hala
tutmadı ama kuaföre göre bu son boya tuttu renk oturdu dedi
neresi oturduysa
şu saçım hiç çikolata kahveye benziyormu....Ankara ya gittiğimde Çankaya da bir kuaför saçınız yukardan aşağı 3 renk var dedi
bunun çikolata kahveyle ilgisi yok dedi....gerçekten de yokkk.
Saçım yün gibi oldu apağır kafamda taşıyamadım ya banyodan sonra kurumuyor
kalıp şeklinde hareket ediyor ve uçları tiftik gibi uçuşuyor....
tailde havuza denize girdim 3 gün eve geldiğimde banyo yaptım inanırmısınız saçım
avuç avuç küvete düştü aklım çıktı eşimi çağırdım nasıl korktum.......:1shok:tararken fırça saçtan gözükmedi
hemen o boyayan kuaföre gittim gösterdi bişey olamaz röfle vardı ya onlar kopmuş saçının röflesi kötü idi dedi...eeeeeee dedim röfleli yerlerin çoğunu kesip aldın:umursamaz:
röfle saçımın heryerinde mi vardı.benim saçımın heryeri yün gibi dedim baktı yok diyo rengide iyi nasıl iyi ya renk gitti saçımda.....
başka kuaföre giitim o sinirle canım uzun saçlarımı
katkat kestirdim oda b...k gibi kestikötükedihüso.en azından saçıma hareket geldi
saçım kendine geldi artık elim giriyor yünlük bayağı gitti.
çok uzun yazdım bu sinirlekötükedihüso işte saçımın rengi ve kesilmiş hali.bir daha kuaförde saç maç açtırmam..klava:.ooff ya ne güzel uzatmıştım saçlarımı şimdi gene kısa
..............................................................
Simsiyah oldu.biraz dursun 2 -3 ay öyle açıp istediğin kahveye boyayalım dedi
öle yaptık neyse...saçımı açtı orialle tekrar kahveye boyadı 4.cü boyamada hala
tutmadı ama kuaföre göre bu son boya tuttu renk oturdu dedi
neresi oturduysa
şu saçım hiç çikolata kahveye benziyormu....Ankara ya gittiğimde Çankaya da bir kuaför saçınız yukardan aşağı 3 renk var dedi
bunun çikolata kahveyle ilgisi yok dedi....gerçekten de yokkk.
Saçım yün gibi oldu apağır kafamda taşıyamadım ya banyodan sonra kurumuyor
kalıp şeklinde hareket ediyor ve uçları tiftik gibi uçuşuyor....
tailde havuza denize girdim 3 gün eve geldiğimde banyo yaptım inanırmısınız saçım
avuç avuç küvete düştü aklım çıktı eşimi çağırdım nasıl korktum.......:1shok:tararken fırça saçtan gözükmedi
hemen o boyayan kuaföre gittim gösterdi bişey olamaz röfle vardı ya onlar kopmuş saçının röflesi kötü idi dedi...eeeeeee dedim röfleli yerlerin çoğunu kesip aldın:umursamaz:
röfle saçımın heryerinde mi vardı.benim saçımın heryeri yün gibi dedim baktı yok diyo rengide iyi nasıl iyi ya renk gitti saçımda.....
başka kuaföre giitim o sinirle canım uzun saçlarımı
katkat kestirdim oda b...k gibi kestikötükedihüso.en azından saçıma hareket geldi
saçım kendine geldi artık elim giriyor yünlük bayağı gitti.
çok uzun yazdım bu sinirlekötükedihüso işte saçımın rengi ve kesilmiş hali.bir daha kuaförde saç maç açtırmam..klava:.ooff ya ne güzel uzatmıştım saçlarımı şimdi gene kısa
..............................................................
Son düzenleme: