- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Bir kere ben cahilliğime geldi üzerine telefonu kapamıştım beni geri arayıp küfürler yağdırdı ki sen ne biçim ananın evladısınHayırsız evlat.. bi söyleseniz bu muameleyi biz sana yapsak baba diye.. o şekilde konuştuğunuzu düşünmek bile yeter ona
Haklı olabilirsiniz gıyabında desemde karsısında saygımı korurum. Ve bilaeniz ki neler yaşattı eminim değil sam babası demek nefret edip yollarınızı ayırırsınızSizde babaniza sam babasi diyerek babanizin yaptigini yapiyorsunuz.
Annemle araları hiç iyi değildir annem eziliyor arada ve her seferinde diyorum ki anasına saygısı olmayan karısına biraz zor olurBaşlıkla ilgisi yok konunun ve sizi ne hissettiği pek ilgilendirmesin babanızın . bu saatten sonra değiştiremezsiniz düşüncesini. Çok takmayın yani.siz olması gerektiği gibi davranın babaannenize yeter.
Umarım düşmem annem benim herşeyim. Babannem diyor ki bak beni hiç aramadı ben de diyorum herkese anası kıymetli amcam çok değer verir babanneme de bende annemi ezdirmem kimseye diyorumGün gelir devran dönermiş.. ama yine de babanız.. siz onun yaptığı hataya düşmeyin.. yarın vicdanınızı susturamazsınız
Anasına babasına böyle yapan adam kim bilir karısına çocuklarına neler yapıyor..Sizde babaniza sam babasi diyerek babanizin yaptigini yapiyorsunuz.
E babasindan ne farki kalir o zamanAnasına babasına böyle yapan adam kim bilir karısına çocuklarına neler yapıyor..
Az bile demiş konu sahibi ..
İşte yaşamayan anlamıyor ki ondan bi farkım olsun diye yapılanları sindiremiyordur muhtemelen.E babasindan ne farki kalir o zaman
Yorumunuzda ki yazı rengi cümlesinin daha çok ilgimi çektiği gerçeğiBaşka yazı rengi bulamadiniz mi???
Babanız cok gaddar,ama merak etme
Yarın kendi çocukları da ona aynı davranır
Hatta sen bile.
Böyle yürüyüp gidiyor bu isler.takdiri ilahi
Yorumunuzda ki yazı rengi cümlesinin daha çok ilgimi çektiği gerçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?