Şam babası

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar iyi geceler
Bizim problemimiz babamla
Babaannem dedem öldüğü için bizde kalıyor
Annem de rahatsız olmasına rağmen yinede ona bakıyor, yemeğini pişiriyor kıyafetlerini yıkıyor başında bekliyor hiç yalnız bırakmıyor.
Ve bugün sabah dişi yüzünden hastaneye gitmişler apar topar annem babam babaannem
Neyse doktor bakmış etmiş ve hastanede kalması gerektiğini söylemiş
Annemle babam eve gelmişler apar topar çıktıkları için babaannemin ilaçlarını evde unutmuşlar annem de babama ilaçlarını götürcen mi demiş babama, babamda ne ya gebermedi ya demiş , düşünsenize annesi için o nasıl bi cümledir öyle bu nasıl bir insanlık. Babannem çok öksürür öksürdüğünde babam anne mendile öksür ortalığa öksürme dağıtma mikroplarını bile der sert bir dille. Geçen de yine rahatsızdı babaannem, annemle babam uzak yola gittiler bir kere arayıpta sormadı ki annem nasıl iyi oldu mu durumu ne

Kızlar buna ne anlam vermeliyim

Muhtemelen çocukluğundan kalma travmalar var annesine karşı. Ne olmuşsa olmuş o artık yaşlı ve muhtaç bir kadın. Babanızı kibar bir dille uyarın kötü davranmaması için.

Hayırsız evlat.. bi söyleseniz bu muameleyi biz sana yapsak baba diye.. o şekilde konuştuğunuzu düşünmek bile yeter ona
Bir kere ben cahilliğime geldi üzerine telefonu kapamıştım beni geri arayıp küfürler yağdırdı ki sen ne biçim ananın evladısın

Başlıkla ilgisi yok konunun ve sizi ne hissettiği pek ilgilendirmesin babanızın . bu saatten sonra değiştiremezsiniz düşüncesini. Çok takmayın yani.siz olması gerektiği gibi davranın babaannenize yeter.

Sizde babaniza sam babasi diyerek babanizin yaptigini yapiyorsunuz.
Haklı olabilirsiniz gıyabında desemde karsısında saygımı korurum. Ve bilaeniz ki neler yaşattı eminim değil sam babası demek nefret edip yollarınızı ayırırsınız

Gün gelir devran dönermiş.. ama yine de babanız.. siz onun yaptığı hataya düşmeyin.. yarın vicdanınızı susturamazsınız

Başlıkla ilgisi yok konunun ve sizi ne hissettiği pek ilgilendirmesin babanızın . bu saatten sonra değiştiremezsiniz düşüncesini. Çok takmayın yani.siz olması gerektiği gibi davranın babaannenize yeter.
Annemle araları hiç iyi değildir annem eziliyor arada ve her seferinde diyorum ki anasına saygısı olmayan karısına biraz zor olur

Gün gelir devran dönermiş.. ama yine de babanız.. siz onun yaptığı hataya düşmeyin.. yarın vicdanınızı susturamazsınız
Umarım düşmem annem benim herşeyim. Babannem diyor ki bak beni hiç aramadı ben de diyorum herkese anası kıymetli amcam çok değer verir babanneme de bende annemi ezdirmem kimseye diyorum

Bizimde başımıza gelmişti .
Dayım hastanenin ortasında 80 yaşındaki annesine Türkçe anlamıyor musun vs diye bağırmıştı .
Ulan adam olup , delikanlı olup yetmeyi bilmiyorlar sonra bağırıp çağırıyorlar !
Sonuç mu ? Şuan sağ tarafı felç ! Ben çıktığına inanıyorum .
Konuşsa da . Asla affedemiyor insan !
Uyar babanı .

Kızlar babamı tanısanız dışarıya karşı cok durust cok duzgun ama bize karsı kazandıgı paranın eve gelen mektubunu saklıyor bizden düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…